Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 765,262
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Orkuncum anlaşıldığı kadarıyla gaza getirme odaklı bir mesaj yazmışsın bi süre offroad tatili verdim arabaya, süpermarket takılıyorum, ama yakında trail e geçiş yaptığımda cevabını arazide verecem, burdan konuşmak olmaz

Etiketler

bogazda akinti cok oyuzden soguk biz adalara gidelim daha guzel

Deep' Alıntı:
Ocakta dalınır mı yahu? duyunca titredim valla ben de mangal yakarım

mert selam 2000 milenyum yılının 31 aralığı 1 ocağa bağlayan yılbaşı gecesini bodrumda sualtında geçirmiştik ama aklımda kalan o soğuk geceye dişlerimizin çakırdama seslerinin eşlik ettiği ve yaklaşık 3 dakikada bir idrar taliyesi yaptığımızdır.bidaha zaten kışın dalmadım o geceden sonra ;D

Mertcim ufak ara gazlar veriyorum ki belki sinirlenirsin... çamurlanıp rahatlarsın diye ;D ;D ;D

Ya arkadaşlar sadede gelelim..Geçen hafta kar sınavına giremeyenler için bu hafta bütünlemeler var... ;D ;D ;D..Ben şimdi keşfe çıkıyorum..Akşama fotoları koyarım

Valla Faruk bu disco cular sürekli Reina felan geziyo adı üstünde Disco

Birden Bey sizinle tanışamadık ya... Ben hala Offroad oyunları yorgunluğunu atamadım esasında gelmek istiyorum oralara... Şimdi 5 tane jant lastik arıyorum, MT desenli kumho roadventure gibiii.. Mudzillaları kısa mesafe gezilerde, daha az ses yapacak olanları uzun mesafe gezilerde kullanmayı planlıyorum ;D

bazen de diyorum ki zırtpırt lastik değiştirmiyeyim diyede 1şase 1kupa1de motor koyabilirim 5 lastiğin üzerine ???

bisey kacirmadim sayilir ozaman apar topar akcakocaya gaz platformuna dalisa gonderildik

arasıra tembellik yapmakta iyidir ben bugün evden çıkmıyorum

evde zaman geçirmeyi özleyeceğimi düşünmemiştim

yücel' Alıntı:
arasıra tembellik yapmakta iyidir ben bugün evden çıkmıyorum

evde zaman geçirmeyi özleyeceğimi düşünmemiştim

Yücel ben TV sehpasını 4 çeker yaptırdım , böyle durumlarda salonda gezdiriyorum ; tavsiye ederim. ;D

Ben de benzer bir durumla karşılaşmıştım. Bu gibi durumlarda ne sehpa ne 4x4, en güzeli yeğen çeker ;D Yaşlarına göre sınıflanan yeğenlerin değişik işle dayılarına hizmet etmesi gibisi yok (Bkz. space cem)
: : : : : : : : :

abi ben 4x4 uzaktan kumandalı bir araç alıp böyle günlerde salona engeller koyarak oynamayı düşünüyorum
balkona kar buz engelide yapabilirim ;D