Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 765,469
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Nadir abi senin sehpa 4 çeker sayılmaz tek iter yada çeker Haftaya bi gezi düzenleyinde katılalım kuruduk kaldık ev de karakutu karşısında ...

Etiketler

önünü kaldırdık disconun differansiyel açısı bozuldu, bu hafta arası şu differansiyel açısını düzeltirsek tekrar çamura dönücez, araba da sıkılmaya başladı yahu özüne dönmek istiyo
bu arada benim araca koyduğum 2" yaylarla 3.5" yükselmiş nasıl oluyor bu iş? zaten o yüzden diff açısı da bozuldu, normalde 2" olsa açılı kol gerekmezdi

Jeepcj7' Alıntı:
Mertcim ufak ara gazlar veriyorum ki belki sinirlenirsin... çamurlanıp rahatlarsın diye ;D ;D ;D

ya bak Mert disco hakkında genel bilgiler dışında bişey bilmiyorum ama benim strap i unuttuğumuz camel turunda (gezi değildi o ) Oktayla beraber gelen bir disco vardı. Arka 2 procomp amortisörü önce solu sonra sağı camelda kopardı.. Senin yazını okuyunca aklıma geldin 2"'e göre amortisör boyunu hesaplayıp, amortisör takarsan, lift 3.5" ise, koparabilirsin belki...

Ön diff dikkat arabanın bütün keyfi kaçar, düz yolda sıkıntı yaratmasın sana dingili çevirirken direksiyon kutusuna felanda dikkat etmek lazım... dingili çevirmektense şanzıman alçaltma kiti veya arazi şanzımanı çevirme kiti (clocking diyorlar) bulabilirsin belki....

Benim amortisörler Old man Emu, 4" için yeterli boyları, diff konusunu da bağlantı kolu ucundaki parçayı değiştirerek çözecez yoksa gerçekten çok riskli şu haliyle kullanmak, gezinme var baya önler tutunmuyor

arkadaşlar herkese selamlar.bi konuda yardım isteyeceğim.11 aralıkta bir arkadaşım ingiltereden geliyor abi istediğin bişey var mı dedi.snorkel aklıma geldi dün geceden beri bulmakta başarılı olamadım.acaba aranızda gc zj için safari snorkel satan ingiliz sitesi bilen var mı?teşekkürler

Benim arşivde bu site var.Gerçi Avustralya menşeli ama İngiltere ile de bir şekilde bağlantısı vardır.

http://www.snorkels.com.au/

Cüneyt korkarım ZJ için üretilmedi..Benimde dikkatimi çekmişti ...
Ama el yapımı için ..Serkan'dan fikir alabilirsin..kendisi yaptırlı..ve işlevsel..

Aracımı ilk aldığım zamanlardı...Kendime sen artık Off-Road çu oldun diyordum..Ama korkudan bu güzelim dereyi geçememiştim

uğur abi o derelerden çok su aktı artık
şilede ağvadaki dereyede girmekte çekimser kalmıştık hatırlarsan ;D

Hacıllı'ya bu mevsimde tekrar gidip derelerin durumunu görmek lazım.

Nerede kalmıştı senin strap yahu? Tamamen unuttum ben onu.

Nadir bey ve uğur abi işten yeni eve geldim.ilginiz için teşekkürler.safari'nin sitesinde ingiltere için 3 adres var ama onlarda da aranılan model yok.şimdilik erteleyeceğim sanırım.serkan'la el yapımı için konuşayım.

cüneyt merhaba
snorkel yaptırmayı gerçekten düşünüyorsan
bana mesaj atarsan sana nerede yaptırabileceğin konusunda yardımcı olmaya çalışırım