KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet,belirttiğim gibi bunlardan çok fazla yok zaten... şanzımanda problem yaşıyorum biraz.. araç şu anda tamircimde. 3. vitesde kilitlendi,şanzıman açıldı ve elden geçti ancak aynı problem devam ediyor... elektroniğinde problem olabileceği söylendi, bende sabırla problemin çözülmesini bekliyorum... arcın rengi beyaz ..
sekan ben kafayı yemedim arkadaşım, bu araçlardan istanbuldan bir kaç tane var vergi avantajı nedeniyle geçen sene baktığım araçlardan birisiydi ondan sordum gri mi diye
arkadaş bizle gelr mi bilmiyorum valla abi ... gelsede tur atmaya vakit olurmu onu da bilmiyorum ... aracını sağ alim kurtarsın dışardan görsek te yeter ,D ;D
İyi akşamlar Aykut kardeşim...İnşallah görüşmek ve gezmek kısmet olur...Bizde araç ayrımcılığı yok..Ama gönlümüzde Jeep in yeri ayrıdır ..Bana kızacaklar ama..idare et..
İyi akşamlar Aykut kardeşim...İnşallah görüşmek ve gezmek kısmet olur...Bizde araç ayrımcılığı yok..Ama gönlümüzde Jeep in yeri ayrıdır ..Bana kızacaklar ama..idare et..
Aykut Bey'in aracından 20-30 tane var Turkiye'de genelde 93-94 modelleri çok fazla... Zaten normalde 5.9 ve dizeller hariç dingiller aynı XJ ve ZJ(grand) de... 5.2 Grandın 4.0 XJ'den 500kg ağır olduğunu biliyorum, 4.0 grandda heralde en az 250-300kg arası ağırdır. Hacmi ve ağırlığı dışında arkası helezon motor aynı şanzıman aynı...