Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 766,027

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yanıbaşımızda... Nasıl uymaz... Hele bir de cumartesiden gidip kamplı yaparsak...
Kamp uymayanlar, pazar günü katılabilirler... Ben OK. derim.

Bendende okey..hem farklı ....Bana uyar..birde kış kampı yapalım bari...Başlık aç Serkan'cım... :smiley:
Bana kamplıda uyar...

Abi sizler süpersiniz ya başka diyecek bir şey bulamıyorum inşallah pazar günü gelen olurda bende gelirim . Hepinizi saygı ile selamlarım abilerim... ::smiley:

Ahmet bey, yeni model L.C. Toyota nızı hard off-road a hazırlamayı hiç düşündünüz mü?
Bence sizin markada bir ilkide siz gerçekleştirmiş olursınuz :smiley:

teşekkürler hoş bulduk
yazdıklarınızı okurken bir gazete köşesinde sevdigim yazarı okur gibi oluyorum.
birbirinize öyle sekronize olmuşsunuzki buda bana keyif veriyo birkere daha dogru topikte oldugumu hissettim
selamlar

Turan gelicen mi cumartesiden?

(Kapalım bi co ;), yoksa acayip çamur olucaz ??? bu hafta ;D !!!)

4L, geçmiş olsun allahtan kimseye bişey olmamış
Orkun güzel bir noktaya değinmiş, bizim araçlarla hele ki bir yaya veya motorsiklete çarpmak çok daha feci, çelik tampon ile hızla çarpılan bir insanın yaşama şansı bayağı düşük, oysa yeni nesil binek otomobillerde firmalar devamlı tamponları ve kaportayı daha elastik hale getirerek yaya güvenliği konusunda ciddi ilerlemeler kaydediyorlar, biz ise aracımızı yayalar için de diğer araçlar için de olduğundan çok daha fazla güvensiz hale getirmiş durumdayız, yani sonuç itibarıyla bizim araçları binek araba gibi değil de kamyon gibi kullanmak gerekiyor, yoksa sonuçlar malesef çok ağır olabilir.

Sana katılıyorum Mert..Şehir içinde jeep le pek dolaşmam ama mecbur kaldığım zaman eskisinden daha dikkatliyim..Yayaya bırak çarpmayı , şöyle burnumu bile göstermeye sıkılıyorum..Zaten korkuyorlar birde bozuk yemeyelim :smiley:

Aslında çelik tamponların üzerine şehiriçine takılıp arazide çıkarılabilecek,şişirilip sönebilen hava yastıkları yaptırılamazmı?..Şu kurtarma/kaldırma amaçlı olan kord takviyeli kauçuk tipinden?..Hakkaten Mert haklı öyle bir durumda insan vicdan azabı çekebilir..

sizlere kötü bir anımı anlatmak istedim
2005 senesinin kasım ayında abim opel marka arcıyla bostancı da hafif yagmurlu bir akşamda bilinmeyen bir sebebten dolayı sıkışık trafikte orta şeritte arcı istop ediyor.
ve klasik herkezin yaptıgı gibi 4 lü flaşörlerini yakıp aracından iniyor ve reflektör cıkarmak için aracın arkasına yöneliyor ve arkasında duran aracada arıza yaptı işareti veriyor.ve bagaja yöneliyor reflöktörü almak için,bizede ehliyetlerimizi alırken bunlar ögretildi ögle degilmi?oda trafik kuralları cercevesinde bagaja egiliyor ve işte o anda olan oluyor arkadan gelen arac dikkatsiz bir şekilde seyrettigi için o anda abimin det duydugu ses bammmm oluyorve yere yıgılıyor bir anda klasik türk toplumu başına üşüşüyor ve hiç biri ambulans cagırmaya yada birisi alıp aracına koyup götürmek aklına gelmiyor abim hekim oldugu için sogukkanlılıgını koruyup kemerini belinden cıkartıp baçağına turnike uyguluyor.
ve işte burda devreye sizlerden biri yada insan oglu bir insan devreye giriyor abimi bir kaç kişini yardımıyla kanlar içinde oldugu halde jeep alıyor.ve acilen acıbademe yetiştiriliyor.
beni hastaneden aradılar acil gittim ve orada gödüklerime inanamadım doktor çok kötü bir darbe almış ve sol baçagı inanılmaz durumda dedi ve beni abimin yanına aldılar.
vuçudunda 1 yada 1.5 oranında kan kalmış bembeyazdı.doktor sol bacagının kurtulma şansı yok malesef ampute etmek zorundayız dediginde dünya başımıza yıkıldı.16 saat süren bir ameliyattan sonra abim sol baçagını kaybetti.
şimdi gayet iyi yürümeyi tekrar ögrendi
ve kendisine bir jeep aldı birde 30.000 € bir bacak
ve araçlardak hasarı görseniz portakal kasasımı carptı buraya dersiniz.
digecegim şudurki aracın küçügü büyügü yok tehlikelisi tehlikesizi yok .
dikkat,dikkat,dikkat
sürücüler ve yayalar dikkatli olmalı.
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.