KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba arkadaşlar, 91 cherokee xj için Amerika'dan parça getirtmeyi planlıyorum.
Bu tarz planı olan başkaları da varsa, beraber sipariş verip maliyeti azaltabiliriz.
Bana gokhankara974@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz.
İş olarak fotokopi makinalarının yedek parçasını ithal ediyorum, Avrupa'dan tırla.
Bu malzemeleri Amerika'dan Gemi yoluyla (konteynırda parsiyel olarak) resmi ithalat yapmayı planlıyorum. Kendime lift kit, jant, hava filtresi falan getirmek istiyorum.
Arkadaşlar isoff'tan gelen bir mailin özeti aşağıda... Bilgisi olan var mı?
"... İki hafta kadar önce CAMEL'in Kemerburgaz girişindeki çayırlık alanda bulunan ÇAM FİDANLARI'nın üzerinde bazı jipci vatandaşlar tepinmişler, çayırı ve çam fidanlarını telef etmişler. Orman İşletmesi bu olay üzerine araçları takip altına almış..."
sanırım bizim kartepede olduğumuz haftaya rastlıyor bizden kimsenin o tarafta olduğunu düşünmüyorum mustafa abi
nerdeyse bütün araçlar kartepeyi istila ediyorduk o tarihlerde
sanırım bizim kartepede olduğumuz haftaya rastlıyor bizden kimsenin o tarafta olduğunu düşünmüyorum mustafa abi
nerdeyse bütün araçlar kartepeyi istila ediyorduk o tarihlerde
Arkadaşlar isoff'tan gelen bir mailin özeti aşağıda... Bilgisi olan var mı?
"... İki hafta kadar önce CAMEL'in Kemerburgaz girişindeki çayırlık alanda bulunan ÇAM FİDANLARI'nın üzerinde bazı jipci vatandaşlar tepinmişler, çayırı ve çam fidanlarını telef etmişler. Orman İşletmesi bu olay üzerine araçları takip altına almış..."