KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Burdada teşkilatlandırma faaliyetlerine başlarız hem..Nisan geldimi Pazar Kartepede karda pazartesi bodrumda denizde oluruz mesela..Bu Bodrum işi emeklilik için olan planlarım ile alakalı bir süreç..Ödenmesi gereken bir bedel..
Bodrumun içi için birşey diyemem ama şu an benim bulundugum yer Güvercinlik/kuyucak mevki yemyeşil çam ormanı içerisinde çok ama çook sessiz biryer..Hakkaten çok güzel bir yer bu mevsimde..2 kilometrekareye 1 kişi düşüyor nerdeyse..
karayel duasına çıkarsak kar buraya uğrayacak.poyraz çanakkale tarafına taşıdı karı.edirnede kar var ve uzak değil.saat de pek geç sayılmaz acaba bi operasyon çeksek mi?
faruk çok sevindim dostum kamilede sanada hayırlı olsun sanada çok yakışacak eminim çok güzel bir araç bence bunca borcun içinde banada acaba dedirten bir araç en güzel günlerde en keyifli offroadlarda kullanman dileğiyle...
faruk çok sevindim dostum kamilede sanada hayırlı olsun sanada çok yakışacak eminim çok güzel bir araç bence bunca borcun içinde banada acaba dedirten bir araç en güzel günlerde en keyifli offroadlarda kullanman dileğiyle...
Fatihim çok saol..İnşallah borçların tez elden biter ve sende şöyle istediğin gibi bir araç alırsın dostum..Gezenbilir ailesi olarak Sizler nazarımda çok değerli ve güzel insanlarsınız ve en iyilerine layıksınız..