KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler arkadaşlar...
Yaw Serkan o nasıl söz..eminim ki sen benim için aracını bile parçalardın
Amartisörlerle beraber Poryada bilye dağıtmış...O da değişti bugün(para ödemedim belki garantiye sokarlar)
Benim yükseltme kitinin içinden ön amortisör yoktu...Hazır patlamışken Jeep in orjinal ön
off-road amortisörünü söyledim..
Arazide kırılan araçların sahiplerine geçmiş olsun.
Son Kartepe gezisinde sizlerle tanışmak, sohbet etmek güzeldi.
İçimdeki off-road dürtüsü korlarından tekrar alevlendi.
Bu arada Yücel Hocam nivatr.com sitesinde aracınla ilgili ses yalıtımı ve yükseltme bilgileri var.
Belki işine yarar.
musa baba bende anlamıyorum nasıl böyle oldu insan geberene kadar çalışırmı ama bundan sonra düzelecek gibi helede dizleri rtük 55 dk ya indirirse(gündemde) on numara olur ozaman bütün gezilere gelirim.zaten offroad için aracıda bu ay çözücez gibi eh şubattada özlediğim kar hepten çöker yaylalara
Arkadaşlar, diğer bölümlerde gezinirken ''Bot Tavsiyesi'' konulu başlıkta aşağıdaki linki gördüm. Gözünüzden kaçmış olabilir diye burayada yazdım.
Mutlaka bakın derim..Yerli üretim ve askeriyeye bile bot satan dev bir Türk firması...Ben Gore-tex bot söyledim bile
Faruk, sabaha karşı 03.00 de mağazanın alarmı çaldı..geldim ürün raftan düşmüş.
bende eve gitmedim..uykum kaçtı...Forumda gezindim..sabah 6 da uyuyakalışım
kar kışta ayakların üşümemesi için biraz teknik botlar kullanmak gerekiyor arkadaşlar. Bu tür botlar da dağcılık malzemesi satan mağazalarda bulunur. Gore-tex olan ve kış koşullarına uyan trekking botları araç kullananlar için ideal olan bot türleridir. Ayrıca bu botlar için termal türde olan yine teknik çorapları da mutlaka almalısınız.
Aslında bu tür malzemelerin satıldığı bir mağazaya gidip giyim konusunda da sizlere önerilecek olan iç katman ve diş giyim yelpazesini de bir değerlendirmelisiniz.
Benim önerim polar pantolon ve montu. Ama bu ürünler sadece düz polar değiller, teknik özelliklere sahipler. Birde tüm bunların içine giyebileceğiniz termal olan içlik adını verdiğimiz iç katman giysileri almanız fayda sağlar.Terletmeyen bu giysiler terin vücutta kalmasına da engel oluyorlar.
Teknik malzemelerimizin tamam olması karşılaşacağımız tüm olumsuz koşullarda bizlerin yaşamsal kalitemizi koruyacaktır.
Bu konuda sitemizde üye olan Dağciı arkadaşların bilgilerinden faydalanmak ve biraz da para harcamak gerekmekte arkadaşlar