Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 765,671

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yücel ve Uğur abi, geçmiş olsun
Mustafa abi, hayırlı olsun
Serkancım, hiç dert değil, benim evin arka bahçesinde kalacan da ben gelmeyecem mi?
bu arada ben de modifikasyon olayına başlıyorum tekrardan, arkaya Detroit kilit takacam, lastikleri de dar olduğu için sırf görüntü sebebiyle değiştiriyorum, OK144 7.5 16R lastik ihtiyacı olan varsa benim lastikler gayet iyi durumda, çok uygun fiyatla çamur lastiği sahibi olabilirsiniz, özellikle Defender için ideal lastiktir

Yaww arkadaşlar bir cj5 le neler yapılabilir acaba diye yazılı düşünmek istedim..önce sıkı bir şekilde adı BETER BÖCEK olacak bir araç hazırlayıp,sonra bu araçla yağmur çamur,derya deniz,göl nehir,bataklık kuraklık,bu şekilde geziler,ayrıca içinde Yüksel Dostumla birlikte takla atma,yine sağlam ve yüksek bir noktaya kendimizi vinçleyerek yukarı doğru yerden kesilme ve bununla beraber salıncak niyetine içinde sallama,çarpma vurma kırma parçalama ve sonunda çooook yüksek bir tepeden(yamaç şeklindeki)hızla atlama ve düşerken içinden çıkarak paraşütle yukardan onun düşüşünü izlemek...Bu saydıklarımda adrenalin olurmu acaba.. ??? ???

Adrenalin arayanlar var dikkatttt ;D ;D ;D

Bu arada bişeyi unuttum aracı hazırladıktan sonra önce bir wrangler etabında gezenbilir adına yakışır bir derece elde etmek var düşüncelerimizde..ehh bu gezenbilir neymişyaa dedirtelim insanlara..

Evet Faruk ben taaa Ankara'dan görüyorum

Noldu yaww yeniyıl mahmurluğu hala üzerinde Gezenbilirin, hayırdır ? ;D

faruk dikkat beterböceğin yanına sarı bir civciv eklenebilir nerden çıktı bu deme

ama ben senin kadar adrenalin dolu değilim yaşlanıyorum galiba

Faruk abi Tahoe yu satmaya mı karar verdin yoksa?
anlaşılan baya gaza gelmişin
bence sana 2 kapılı bir Pajero 3.5 V6 yakışır, gazlamak için gayet elverişli

Deep' Alıntı:
Faruk abi Tahoe yu satmaya mı karar verdin yoksa?
anlaşılan baya gaza gelmişin
bence sana 2 kapılı bir Pajero 3.5 V6 yakışır, gazlamak için gayet elverişli

Tahoe bu makinayı sevdim ve satmayı düşünmüyorum arazi kabiliyetini geçen hafta test ettim ve çok beğendim..lakin daha heyecenlı olması adına bir makina düşünüyoruz..Yükselle beraber bir makina hazırlıycaz..

yücel' Alıntı:
ama ben senin kadar adrenalin dolu değilim yaşlanıyorum galiba

Olurmu be Yücel baba sende daha çok iş var durbakalım..ne yaşlanması hatta aramızda Mustafa abi Nadir abi gibi kanıyla canıyla performansıyla bulunan bize örnek olan insanlar varken bu lafı sana yakıştıramadım be yaww..

baya bi heyecanlı olacak insallah, yarışa hazır bır cj