KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yücel ve Uğur abi, geçmiş olsun
Mustafa abi, hayırlı olsun
Serkancım, hiç dert değil, benim evin arka bahçesinde kalacan da ben gelmeyecem mi?
bu arada ben de modifikasyon olayına başlıyorum tekrardan, arkaya Detroit kilit takacam, lastikleri de dar olduğu için sırf görüntü sebebiyle değiştiriyorum, OK144 7.5 16R lastik ihtiyacı olan varsa benim lastikler gayet iyi durumda, çok uygun fiyatla çamur lastiği sahibi olabilirsiniz, özellikle Defender için ideal lastiktir
Off Road hakkında yazılmış kitaplarla ilgili sayfayı görmüş müydünüz diye bi sorayım dedim http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,76.0.html hayır yani gördüyseniz bu mesajı dikkate almanıza gerek yok... (Su faturası gibi oldu bu da )
Yaww arkadaşlar bir cj5 le neler yapılabilir acaba diye yazılı düşünmek istedim..önce sıkı bir şekilde adı BETER BÖCEK olacak bir araç hazırlayıp,sonra bu araçla yağmur çamur,derya deniz,göl nehir,bataklık kuraklık,bu şekilde geziler,ayrıca içinde Yüksel Dostumla birlikte takla atma,yine sağlam ve yüksek bir noktaya kendimizi vinçleyerek yukarı doğru yerden kesilme ve bununla beraber salıncak niyetine içinde sallama,çarpma vurma kırma parçalama ve sonunda çooook yüksek bir tepeden(yamaç şeklindeki)hızla atlama ve düşerken içinden çıkarak paraşütle yukardan onun düşüşünü izlemek...Bu saydıklarımda adrenalin olurmu acaba.. ??? ???
Bu arada bişeyi unuttum aracı hazırladıktan sonra önce bir wrangler etabında gezenbilir adına yakışır bir derece elde etmek var düşüncelerimizde..ehh bu gezenbilir neymişyaa dedirtelim insanlara..
Faruk abi Tahoe yu satmaya mı karar verdin yoksa?
anlaşılan baya gaza gelmişin
bence sana 2 kapılı bir Pajero 3.5 V6 yakışır, gazlamak için gayet elverişli
Faruk abi Tahoe yu satmaya mı karar verdin yoksa?
anlaşılan baya gaza gelmişin
bence sana 2 kapılı bir Pajero 3.5 V6 yakışır, gazlamak için gayet elverişli
Tahoe bu makinayı sevdim ve satmayı düşünmüyorum arazi kabiliyetini geçen hafta test ettim ve çok beğendim..lakin daha heyecenlı olması adına bir makina düşünüyoruz..Yükselle beraber bir makina hazırlıycaz..
Olurmu be Yücel baba sende daha çok iş var durbakalım..ne yaşlanması hatta aramızda Mustafa abi Nadir abi gibi kanıyla canıyla performansıyla bulunan bize örnek olan insanlar varken bu lafı sana yakıştıramadım be yaww..
Tahoe bu makinayı sevdim ve satmayı düşünmüyorum arazi kabiliyetini geçen hafta test ettim ve çok beğendim..lakin daha heyecenlı olması adına bir makina düşünüyoruz..Yükselle beraber bir makina hazırlıycaz..