Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 765,118
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Sene 1963.Bir çoğunuz belki daha dünyada bile yoktunuz.Karagümrük Mihrimah Sultan İlkokulu.2-A sınıfı.Gezenbilirin mümtaz ;D üyelerinden mogzilla ( Nadir ) ve Kamikaze ( Recep ) aynı sınıftalar.Dün Şile'de bu resim üzerine bayağı geyik yaptık.Ben de hepinizle paylaşmak istedim.Recip'ime sevgilerle.

Etiketler

Nadir abi valla çok sağol merakımı giderdin..dün orada bakma şansını yakalayamamıştım ama merak ediyordum..şimdi bakıyorumda nerden nereyeee..ALLAH ikinizede uzun uzun ömürler versin ve hep bu güzel muhabbetiniz devam etsin..

Eyvallah Faruk.Allah tüm gezenbilir üyelerine ve yakınlarına hayırlı uzun ömürler versin ve böyle güzel dostluklar nasip etsin.

Ne mutlu size Nadir... "Bir ömür boyu" diye buna denir işte... Nicelerine inşallah...

... Recep arkada bir şeyler mi karıştırıyor ??? yoksa bana mı öyle geldi ;D ...

dagger arkadaşım aramıza hoşgeldin..bizlerde arazi pilotlarıyız..umarım aracını en yakın zamanda alır ve aramıza katılırsın..

selamlar..

Nadir abi resimden'de anlaşılacağı üzere, sen herzamanki ağırlığını, Recep abide herzaman ki muzurluğunu korumuş ..Sen nerede duruyorsun, Recep abi kimin arkasında ..var mı böyle bişey ya

yav arkadşlar,insanın adı çıkmaya görsün bir kere.., ben yukarıda erkeklerin arasında efendi efendi oturuyorum.bir de nadir kardeşime bakın ,beş hatunun arasına zorla sıkışmış,kollarını koyacak yer bulamamış.sağındaki tülin hanıma nasıl da yanaşmış,aaah nadir aaah

arkadaşlar 13 ocakta yaptığınız muhteşem yemekten sonra bir de benim 13 ocak Midas-Yazılıkaya fotolarımı izlermisiniz lütfen

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10091.0

Dinime küfreden müselman olsa. ;D
Bilader daha ne belgeler var bende.Bahşiş vermemek için garsonu nasıl kafakola aldığını unutmadık.

Aynı bölükten mi çıktınız ? ;D

Aralık'da ki Kartepe gezisinden sonra bendeki off-road hastalığının geçmediğini fark ettim.
Hummalı aramalar sonrası bir iki eksiği dışında tamamen yapılmış bir Vitara aldım.
En yakın faaliyet ne zaman?

onurcum hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela göstermesin

Çok sağol Yücel Hocam.
Özellikle de senin araca binince konfordan çok arazi kabiliyetine önem verdim seçimimde.

suzuki iyi araçtır onunlada çok yerlere girdim kullandıkça zevkine varırsın ağır arazi olmasada iyi işler başarır
ama hala resimleri göndermedin
bu ince bir sitemdir

Hocam Hotmail adresini kontrol ettin mi?
Geçtiğimiz ay 18'inde göndermişim.
Bu arada aracın 32' lastikli olduğunu ve yarışan Vitara'lardan sonra belki de arazi modifikasyonu anlamında yapılmış en iyi araçlardan biri olduğunu söyleyebilirim.
Önceki sahibi Yunanistan'da araç boyunda kayalardan tırmanıyormuş.