Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 765,262

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Perşembe motor atıldı üstüne, dünde meşhur bir usta gelip aşağıdaki "ince" ayarları yaptı

Şanzımanın hava ayarını yaparken:

Egzos memesini ayarlarken :

;D ;D ;D ;D ;D

tam ustasına ayarlatmışsın orkun artık arabanın performansına sende inanamayacaksın ;D

elektrik tesisatını çekmeden çalıştırdı arabayı, şaşırdık ;D

yaw bu ustayı bende gördüm sanayide benim arabaya şöyle uzaktan baktı okudu üfledi düzeldi araba nefeside kuvvetli siyah cübbeli rejeep usta o allah başımızdan eksik etmesin ;D ;D ;D

mert kardeşim yaşlarımız yakın bana ali kemal diyebilirsin çünkü ben de sana öyle hitap edeceğim.sanayi sitesinde bizim de yedek parça mağazamız var ayrıca farklı sebeplerden bahsettiğin yerlerde çok bulunuyorum.servis sahibi o defender ı sattı.çok uğraşmıştı bayağı da masraf etti ama ilk söylediği 37-38 milyardan 25 lere kadar inmişti.senin arabanı da zannedersem hatırlıyorum ciğerci kedisi gibi de yanında dolaştım.burdan nereye gititiniz kaç kişiydiniz

Selam Ali Kemal, demek bizi gördün Trabzon'da Sedatlarla beraber önce Uzungöl'e ordan Rize üstünden Ardahan Çıldır tarafına geçmiştik, Erzurum Gümüşhane üstünden Trabzon'a inmiştik tekrar, 4 kişiydik, Trabzon'dan askerlik arkadaşım sevgili buddy im de vardı

Selam Ali Kemal, demek bizi gördün Trabzon'da Sedatlarla beraber önce Uzungöl'e ordan Rize üstünden Ardahan Çıldır tarafına geçmiştik, Erzurum Gümüşhane üstünden Trabzon'a inmiştik tekrar, 4 kişiydik, Trabzon'dan askerlik arkadaşım sevgili buddy im de vardı

Arkadaşlar Ankara Gezenbilir Grubu olarak 12 Şubat 2008 de tanışıp-kaynaşma yemeği yapamaya karar verdik

aşağıdaki linkten duyurumuza ulaşabilirsiniz , katılabilecek olan tüm Gezenbilir dostlarını aramızda görmek istiyoruz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10638.msg67439#msg67439

Zerrin hanım, 2 hafta önceki görüşmemizden sonra ben yine geçen hafta Ankara'ya geldim su yolu yaptık memleketinizi
Keşke tarihler denk gelseydide Ankara'daki arkadaşlarımızıda tanıyabilseydik
İyi eğlenceler diliyorum ...

Yapın yapın su yolu olsun Ankara' mız Uğur , ama niye haberim olmadı , bir daha haberim olsun lütfen

Ankara'da ki arkadaşlarımız biran önce bir tanışma toplantısı yapalım istemlerini dile getiriyorlardı bu nedenle biraz öne alınmış olan bir yemek oldu bu , ama sizlerin de katılabileceği bir toplantıyı baharda yapmayı istiyoruz , işte o zaman mutlaka tüm offroad grubunu , tüm yiyenbilir grubunu , tüm doğa yürüyüşçüleri grubunu , tüm karavancılar grubunu , vs, vs, vs, kısacası tüm GEZENBİLİR AİLESİNİ Ankara' da görmek istiyoruz, bunun için baharı sabırsızlıkla bekliyoruz

Ankara grubumuz hareketlenmiş, ne güzel

demek baharda Ankara çıkarması yapılacak

yiyenbilir için önemli bir konu

Evet Yücel hem de çok önemli bir konu Ankara ziyareti

yücel' Alıntı:
Ankara grubumuz hareketlenmiş, ne güzel

demek baharda Ankara çıkarması yapılacak

yiyenbilir için önemli bir konu

Aslında doğa ile iç içe bir Bolu buluşması yapsak ta hem Ankaralı hem de İstanbullu arkadaşlar hem de çevre illerden gelecek arkadaşlar orta noktada buluşsak nasıl olur?

Mert bi dur yaww şimdi ne güzel Ankara ön plana çıkıyor, hareketleniyor hem İstanbul-Ankara arası 3 buçuk saate inmedimi ? o zaman önce Ankara çıkartması yapılsın sonra diğer çıkartmaları konuşalım lütfen

birde güneyden, doğudan, batıdan , kuzeyden, Türkiyemizin dört bir yanından gelebilecek olan arkadaşlarımız var Ankara daha iyi işte hem orta nokta hem de Başkent , bu güne kadar görmeyen bir çok arkadaşımız vardır , fırsat olur herkese öyle değilmi

bu arada 12 şubatta Ankara yemeğimiz var onunla ilgili bir şeyler söylemek istersen linki aşağıda yazmıştım

Deep' Alıntı:
Aslında doğa ile iç içe bir Bolu buluşması yapsak ta hem Ankaralı hem de İstanbullu arkadaşlar hem de çevre illerden gelecek arkadaşlar orta noktada buluşsak nasıl olur?