Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 765,036
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Fatihcim haftaya bir daha gel, üzerindeki ufak lastikleri değiştiriyorum daha iri bişiler gelicek fark ettiysen 33" ler ufacık kaldılar zaten ;D dodikler özgün değil yaw var piyasada 3-5 CJ'de daha.. kalıbı var Maslak san'de.. yakında çıkar sahneye, arazide iyi olacak inşallah..... lastikler gelince koyarım resimlerini forma

kuduruyorum tabiii bu ara seyahatlerden ilgilenemedimde zaten (hala seyahatteyim)... uzadı işler biraz..

yapmayın yaw o kadarda yuksek değil... mog değil benim cocugum diferansiyelleri biraz kuvvetlendirelim derken abarttık galba : nasıl bincez daha çözemedik zaten

yok Uğur abim ben konvoy başı olmam arkadan gelirim tıntın..

orman kurumadan bi bitse..

Etiketler

merhaba
ben sinanoba oturuyorum cj hakkında yada bir yerde aracın bozulursa beni arayabilirsin tel no 555 539 81 14
:

bull' Alıntı:
merhaba
ben sinanoba oturuyorum cj hakkında yada bir yerde aracın bozulursa beni arayabilirsin tel no 555 539 81 14
:
İşte Gezenbilir farkı Tarık çıktı sahneye

bull' Alıntı:
merhaba
:

türkiyenin en yakışıklı cjsi tarıkta çok şanslısın cjyi geliştirme konusunda da yardımcı olur...

o aracı son gördüğümde orkundan merdiven sormuştum ayağım o kadar kalkmıyor ben ona co pilot olmam

fark ettiysen 33" ler ufacık kaldılar zaten ;D
farkettim aslında gültekinin navaradaki 37" iyi öyle bişey lazım defran. kurtarır heralde ama jant kurtarırmı bilmem yoksa fena durur 37"

eeeee ameliyathaneye gitmen lazım son hali için emre atinin hastanede maslakta nekahat döneminde paşazade

abi ne yaptın yaw ben izmirde mavi tosun maslakta casusluk yapan yokmu? ;D
bu arada abi antepli misin?

orkun koyar tamamen bitince fotoları gerçi seyahatteymiş sürekli du bakalım ben çekerim gidersem şu lastikleride koysun bende merak ediyorum.

ben antepli değilim bu arada ama fena olmazdı entepli olsam imam cağdaşa daha sık gitme imkanım olurdu hehe 8) 8) 8)

Onumuz deki hafta upload ederim videoyu...resim yerine video yapmaya denedim bu sefer. bakalım artık....

çamurluk içini doldurmak için lastik ebadı büyütmekte ayrı dert :, 4inch büyük lastik alıyorsun 2inch jantın altına 2 inch üstüne gidiyor ;D diferansiyelin yerden yüksekliğini arttırmaktada da aynı dert var..

Yucelcim co pilotuz olurmu hiç, önce seni içine kor sonra yukseltiriz veya deve gibi çökmeyi öğretiriz sen iste yeter ;D