Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 671,675

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Boyuna değil ama enlemesine geçebilir belki, birazdan denerim

Bu land değil Yücel'cim Jeep, yağ kaçağı olmasa içinde nasıl yağ olup olmadığını anlayacaksın?? ;D ;D öyle sendeki gibi ampul patlak ikazı yok bizde
Ben iniyorum ufak ufak sanayiye... beklerim... 2. mesaim başlar saat 15:00'de

Nasıl yani Orkun ? Sende Check Control ünitesi yok mu yani ? ;D

Gerçi Allah çektirmesin

Olmaz olur mu Uğur abi.... Bende MCC Manual Check Control ;D var... İnip gözle, kulakla, burunla, elle kontrol ediyon... Mesela fren hidroliği egzos manifolduna damlarsa pastırma gibi kokar...ama Automatic Check control olanların bu kokuyu duymak gibi bir luksu yoktur ;D

sevgili arkadaşlar bana güzel bi elektrikçi tavsiye edebilecek olan varmı?
benim gergedanın farları yanmıyordu,elektrikçiye götürdüm farlar yandı ama teyp ve merkezi kilit çalışmaz oldu çok garip bi durum..

Servisler bölümünde bilgilerini verdiğim "Güven Oto"yu tavsiye edebilirim. Benim adımı verebilirsin.

MK51' Alıntı:
Servisler bölümünde bilgilerini verdiğim "Güven Oto"yu tavsiye edebilirim. Benim adımı verebilirsin.
teşekkürler ben biraz kurcaladım sorun giderildi,ama yinede bi uğrayacağım belki haftasonu..

eskiden hararetide bacağın yanmasıyla kontrol ediyoduk bak vites kolunu olduğu taban kaplamasını takınca koltrol zorlaştı orkuncum hadi hayırlısı ;D

artık hararet göstergem bile var (9 renkli iç aydınlatmalı ;D )

parodi' Alıntı:
eskiden hararetide bacağın yanmasıyla kontrol ediyoduk bak vites kolunu olduğu taban kablasını takınca koltrol zorlaştı orkuncum hadi hayırlısı ;D

Jeepcj7' Alıntı:
artık hararet göstergem bile var (9 renkli iç aydınlatmalı ;D )

zaten en güzel tasarım o göstergeler olmuş yoksa tosun dükkanlara sığmayan bir dev oldu kaba saba en komiğide yandaki lincoln navigator'a yukardan bakmaktı hihohihohiho

mogzilla' Alıntı:
Biz de adamı okula gitti diye biliyoruz.

hehehe; ya abi; can çevre düzenlemesi nasıl oldu aracın diye bakıyodur.. staj abi staj.. bilip bilmeden dövme hemen adamı

Emrecan Karlıklı (emrecants), Doğan (vs 156) ve Tarık Serin (tarikserin) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...