Suat sana sevineceğin bir haberim var
Hani hep kızardın ya bana tabure,sandalye,koltuk v.s. hiçbirşey almıyorum diye...Aldım aldım sonunda aldım.Cadde'de bir outdoor mağazasında gördüm,hemen aklıma sen geldin...Gerçi biraz feminen,delikanlı off-raod'cuyu bozabilir ama idare edicez işte ;D
Özel mesaj gönderecektim ama burada yazdım da biraz hareket olsun diye
Bu sene ilkini gerçekleştireceğimiz gelenekselleşecek olan,1. gezenbilir doğa sporları festivali yapılacak.Başlık açıldı ama pek bi ilgisiz gördüm sizleri.
Belki linki fark etmemiş olabilirsiniz.Ben tekrar hatırlatayım.
Bu sene ilkini gerçekleştireceğimiz gelenekselleşecek olan,1. gezenbilir doğa sporları festivali yapılacak.Başlık açıldı ama pek bi ilgisiz gördüm sizleri.
Belki linki fark etmemiş olabilirsiniz.Ben tekrar hatırlatayım.
ah ah yüksel baba ben bu festivalin tarihini daha önceden bilsem yada 1 hafta sonra olsa kaçırmazdım ama herşey kader kısmet meselesi 3 ay tatilim sadece 18-29 arası datçada oteldeyim o araya denk geldi tarih gelenekselleşirse ben o tarihe hayatı dondururum.seneye hayırlısı hepinize keyifli offroadlar dilerim.
gelenekselleşecek tabii ama tarih Mayıs sonu gibi olacak, bu sene biraz geç kalındı ama seneye çok daha büyük bir festival olacak, ona göre şimdiden kendinizi ayarlayın
Ayrıca trekkingine benim katılamadığım ama çok sevdiğim Işık Dağı fotoğraflarını da yükledim. 2035 metre yüksekliğinde ve ormanla kaplı olan bu güzelim doğanın fotoğraflarını da mutlaka izleyin
Uğur abi selamlar..Ben Moger, nasılsın? Lift kit in den memnunmusun? özellikle asfallta giderken ön takım veya alttan ses geliyor mu?
Belki duymuşsundur 2008 Wrangler Rubicon ( 2 door) almıştım birkaç ay evvel. Ben de bakım ve aksesuarlarımı Master servisten karşılıyorum.Benim Rubicon asfallta giderken yolda ki eğim ve bozukluklardan dolayı yalpalama yapıyor. (Beşik gibi sallanıyor.Kafa çekmeye gerek yok iki tur at tamam
Acaba lift kit le bu yana yalpayı kesebilir miyim? Bilgilerini bekliyorum.Teşekkürler....
Sağol İlker kardeşim sen nasılsın? Aracından haberim var tabiiki.Tekrar hayırlı olsun çok sevindim.
Aracının aynısından Master Servisin sahibi Mehmet beydede var. Onun aracı ile beraber CNR fuarına gitmiştik. Aracın düz asfaltta dahi standart hali ile zıplama eğilimi benide şaşırtmıştı. Makassız ve yeni nesil olması bile Wranglerin genlerini bozmadığını anladım. Kısa şase olmasınında bunda etken olduğunu biliyorsundur tabii.
Benim aracımdan örnek seni yanıltmasın. Farklı kategori sayılırlar.Çünkü aracımın standart hali ile benim diyen otomobil ile boy ölçüşecek yapıda yapmışlar. 4'' Yükseltme kitinden sonrada bu yapısı değişmediği gibi bozuk yoldaki darbeleri daha iyi sönümlemeye başladı. Ön takımdan veya başka bir yerinden en ufak bir ses gelmiyor. 5 kasa Bmw'emden daha sessiz
Senin aracının standart lastiği 32'' sanıyorum. Benim 33'' leri bile senin aracına yükseltmeden sığar bunu biliyorum... Aracının diferansiyel yüksekliğininde mükemmel olduğunu biliyorum. Şu an için lift-kitin senin aracına uygulamanın bir mantığı olmayacağını düşünüyorum. Kaldıkı yükselttiğin zaman zaten 35'' takman gerekecek ki değsin. Bu şekilde olursa bir nebze düzeleceğini tahmin ederim.Ama bana sorarsan değmez. Bu aracı bu şekilde kabullenip keyfiye bak
Bilgiler için teşekkürler Uğur abi..Bundan evvel 80 model bir CJ 5 im vardı.Kısa şasenin ne olduğun farkındayım zaten MT lastik takarsam 33'' düşünüyorum. Bir takımda 17x 9 inch teflon jant geliyor.Master serviste Mehmet abiyle benim Rubiconu süslüyoruz Senin canavarı da iki hafta boyunca orada göz takibine almıştım.Geçenlerde Nadir abiyle beraber ilk kez araziye çıkardım.Arazi de performansına şapka çıkardım Asfaltta varsın beni yorsun
Bu arada Master servis deyince beni personel iyi tanıdı. Neden dersen Rubicondan sökülen parçaları almaya servis içine Unimogla dalınca hepsi panik yapıp iş bıraktı
En kısa zamanda görüşmek üzere....
Hakan Budak. İsoff üyeleri beni zaten tanırlar. Platformunuzu ve gelişmeyi takip ediyorum, buradaki muhabbete de izninizle katılmak ve değerli bilgilerinizi paylaşmak isterim. ...
Sevgili eski moderatörüm, Gezenbilir'e hoşgeldiniz... Bilgi birikiminiz ve tecrübeniz bizler için çok yararlı olacaktır.
Forumumuzda keyifli geziler ve paylaşımlar dilerim...