OffRoader Toyota Diesel 3B , BJ62/1988 Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 21 Ağu 2008 #4,337 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Eyvallah Abi
B bipolar Zirve Mesajlar 1,743 Tepkime Puanı 4 Yer İstanbul 21 Ağu 2008 #4,338 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yuysal' Alıntı: Şilede kimleri tanıyorsun Hakan? Benimde birkaç tanıdığım var Şilede Genişletmek için tıkla ... Jeep34' Alıntı: Şile'de tanıdık çokta off-roadçu yok Genişletmek için tıkla ... Tanıdık Offroadçı varda görebilen mi yok acaba nee hehehe yaw özledik kışı çamuru.. Gezenbilir olarak Yagmur duasınamı çıksak sayın abim
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yuysal' Alıntı: Şilede kimleri tanıyorsun Hakan? Benimde birkaç tanıdığım var Şilede Genişletmek için tıkla ... Jeep34' Alıntı: Şile'de tanıdık çokta off-roadçu yok Genişletmek için tıkla ... Tanıdık Offroadçı varda görebilen mi yok acaba nee hehehe yaw özledik kışı çamuru.. Gezenbilir olarak Yagmur duasınamı çıksak sayın abim
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 21 Ağu 2008 #4,339 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hasretle bekliyoruz. ;D
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 21 Ağu 2008 #4,340 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Benim CJ bu hale gelir mi acep
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 21 Ağu 2008 #4,341 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Trophy'de gelir ama sonra dere geçişlerinde de yıkanıp temizlenir.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Trophy'de gelir ama sonra dere geçişlerinde de yıkanıp temizlenir.
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 22 Ağu 2008 #4,342 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar Şile tarafına hafta sonu gelen olursa görüşelim Programsız kafamıza göre yalandan ufak bir gezi yaparız...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar Şile tarafına hafta sonu gelen olursa görüşelim Programsız kafamıza göre yalandan ufak bir gezi yaparız...
D dronder www.hayatdis.com Mesajlar 1,933 Tepkime Puanı 4 Yer kocaeli/merkez Web www.hayatdis.com 22 Ağu 2008 #4,343 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Uğur bey pazar gunu olur mu? ben aracı Atilla ustadan ctesi gecesi alacağım. hem denemişte olurum...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Uğur bey pazar gunu olur mu? ben aracı Atilla ustadan ctesi gecesi alacağım. hem denemişte olurum...
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 22 Ağu 2008 #4,344 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Olur tabiiki.. Ben bu akşam yazlığıma gidicem (Şile) . Yarın akşam 3-4 arkadaş kamp yapabiliriz. Herhangi bir programımız olmadığı için gezi başlığı gibi açmadık. Kafamıza göre gezicez yemek yiyeceğiz.. Sıkılmayan olursa buyursun..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Olur tabiiki.. Ben bu akşam yazlığıma gidicem (Şile) . Yarın akşam 3-4 arkadaş kamp yapabiliriz. Herhangi bir programımız olmadığı için gezi başlığı gibi açmadık. Kafamıza göre gezicez yemek yiyeceğiz.. Sıkılmayan olursa buyursun..
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 22 Ağu 2008 #4,345 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu arada Atilla'ya pres yapmazsanız cumartesi akşamı zor alırsınız aracınızı
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu arada Atilla'ya pres yapmazsanız cumartesi akşamı zor alırsınız aracınızı
D dronder www.hayatdis.com Mesajlar 1,933 Tepkime Puanı 4 Yer kocaeli/merkez Web www.hayatdis.com 22 Ağu 2008 #4,346 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hergu tel acıyorum... hatta ben bu aksam için istekte bulundum ama cumartesi garanti olacak dedi... umarım benim de pazara bir işim çıkmaz ve pazar size katılırız...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hergu tel acıyorum... hatta ben bu aksam için istekte bulundum ama cumartesi garanti olacak dedi... umarım benim de pazara bir işim çıkmaz ve pazar size katılırız...
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 22 Ağu 2008 #4,347 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Dün ittim aracınızı ;D Lastikler ve lift kit üstündeydi ... Birde Laredo yazıları yanlış yazılmıştı...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Dün ittim aracınızı ;D Lastikler ve lift kit üstündeydi ... Birde Laredo yazıları yanlış yazılmıştı...
D dronder www.hayatdis.com Mesajlar 1,933 Tepkime Puanı 4 Yer kocaeli/merkez Web www.hayatdis.com 22 Ağu 2008 #4,348 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) orkun bey dün ittiğiniz için çok teşekkür ederim... artık yarın öbür günde çekersiniz o kocaman cj ile... ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) orkun bey dün ittiğiniz için çok teşekkür ederim... artık yarın öbür günde çekersiniz o kocaman cj ile... ;D ;D
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 22 Ağu 2008 #4,349 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bence ihtiyacınız olmayacak olursa her zaman! Aracınız çok beğendim... 2 çekere geçebiliyor olması çok çok iyi.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bence ihtiyacınız olmayacak olursa her zaman! Aracınız çok beğendim... 2 çekere geçebiliyor olması çok çok iyi.
OffRoader Toyota Diesel 3B , BJ62/1988 Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 22 Ağu 2008 #4,350 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Kimler gelebilecek Şile taraflarına bir liste yapmaya baslayalım mı ?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Kimler gelebilecek Şile taraflarına bir liste yapmaya baslayalım mı ?
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 22 Ağu 2008 #4,351 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ben yarın öğlen yola çıkıyorum.Pazar günkü aktiviteye katılırım.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ben yarın öğlen yola çıkıyorum.Pazar günkü aktiviteye katılırım.
OffRoader Toyota Diesel 3B , BJ62/1988 Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 22 Ağu 2008 #4,352 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 23-24 Agustos (Ctesi ve/veya Pazar ) Şile civarında olabilecekler icin listeye başlayalim o zaman. 1- Ugur KALAYCI (Ctesi-pazar) 2- Fatih CAKIR (pazar) 3- Yuksel UYSAL (pazar)
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 23-24 Agustos (Ctesi ve/veya Pazar ) Şile civarında olabilecekler icin listeye başlayalim o zaman. 1- Ugur KALAYCI (Ctesi-pazar) 2- Fatih CAKIR (pazar) 3- Yuksel UYSAL (pazar)