Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 760,205

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

az kaldı çamura bir iki ay sonra rahatız. inşallah bol da kar olur bu sene

ladikoffroad' Alıntı:
tamam söz gülmüce(m)z

tmm o zaman..
şey ben zati o çamurun içine kendi arabamı sokmam ki sokakta bile su sıçrayınca arabam kirlendi diye söyleniyorum :D
hem ben öle çamurlarada basamam üstüm başım pislenir leş gibi olurum -_-
arabadanda temiz yere çıkana kadar inemem muhtemelen

gülmek yok söz verdiniz :D

evt ya sıcaktan ve nemden yandık istanbulda şu yagmurlar bir başlasa dalsak camurun içine makinalarda hazırlandı kışa canavar gibi elvan sende takılaırsın guruba tanırsın herkezi yanlız kendine güzel uzun cizmeler al

kar bololursa susuzlukta olmaz ne zamandır istanbula güzel dolu bir kar yagmadı zaten

reis28' Alıntı:
evt ya sıcaktan ve nemden yandık istanbulda şu yagmurlar bir başlasa dalsak camurun içine makinalarda hazırlandı kışa canavar gibi elvan sende takılaırsın guruba tanırsın herkezi yanlız kendine güzel uzun cizmeler al

Önerin var mı çizme için ? topuklu olsa bişi olur mu ?

Çamur yok soğuk yok evde kaldık şicakta bir an önce kış gelse atık

istersen üzeri taşala suslü olsun yanlız içine su camur almasın önemi yok ama sen diyorsun benim üztüm kirlenmesin ya arac sudan gecerken içine camur dolarsa ne yapcan

önde oturdunmu co pilot oldunmu iş cok öyle rahat oturmak yok

reis28' Alıntı:
istersen üzeri taşala suslü olsun yanlız içine su camur almasın önemi yok ama sen diyorsun benim üztüm kirlenmesin ya arac sudan gecerken içine camur dolarsa ne yapcan

Mantıklı bi soru olmuş :smiley: Çok cahelim bu konularda çokk :(
Öğrencem ama :smiley:

Not: araçlar nası çamur alıo ya açıkmı ki her bi tarafı ?
Açıksa soğuktan donmayalım karda kışta
( gülmeyiniz valla küserim :smiley: )

damast' Alıntı:
Çamur yok soğuk yok evde kaldık şicakta bir an önce kış gelse atık

hocam haklısın ya sıcagı sevmiyorum nedense haftaya bir yayla yapıcam bizim gurupla kamplı gece sıcaklık 5 dereceye kadar düşüyor en azından

reis28' Alıntı:
önde oturdunmu co pilot oldunmu iş cok öyle rahat oturmak yok

ben pilotu beslerim yolda boş durmam ki sandiviç filan veririm içicek servisi yaparım valla boş durmam atmayın arkaya beni sıkılırım orda :D

bazen derin su gecişleri oluyor arac batıyor içine camurlu sular doluyor yani arazide offroad yaparken heycan adranalin hat safada tabi herkez de işin bir ucundan tutuyor o camurun zevkini cıkartıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR