aras' Alıntı:Uzun zamandır aklımda ama,nedense daha önce sormadım.
Bizim neden stickerımız yok ki?Buralarda(Giresun'da) gezenbilirin reklamını yapsak fena mı olur?![]()
Mustafa abi geçmiş olacak bir durum yok. Her zaman ki halimiz. İşin değişik yanı, eşlerimize de bu offroad virüsünü enjekte etmekten geçiyor. Evden izin çıkınca gerisi daha zevkli.MK51' Alıntı:Geçmiş olsun...
jeep' Alıntı:Ben dün eşime biraz off-road eğitimi yaptırdım. Yarım saat turlarız diye girdiğimiz dereden gece yarısı iş makinesini çağırarak çıktık. Vinç halatı koptu, aracın aküsü bitti neler neler. Ama bu defa eve çamur pis pasak içinde gelen ben değildim tek başıma. Eğer eşleriniz offroad işine sıcak bakmıyorsa, onlarıda sokun çamura, çok zevkli oluyor garanti veririm.
jeep' Alıntı:Ben dün eşime biraz off-road eğitimi yaptırdım. Yarım saat turlarız diye girdiğimiz dereden gece yarısı iş makinesini çağırarak çıktık. Vinç halatı koptu, aracın aküsü bitti neler neler. Ama bu defa eve çamur pis pasak içinde gelen ben değildim tek başıma. Eğer eşleriniz offroad işine sıcak bakmıyorsa, onlarıda sokun çamura, çok zevkli oluyor garanti veririm.