Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 762,082
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Selamlar

Forumda , Jeep Cherokelerden bahsedilirken XJ SJ vb gibi model isimleri kullanılıyor. Sahibinden.com sitesinde Jeepleri araştırdığımda modelller olarak Grand Cherokee TDI , Grand Cherokee 2.7, Grand Cherokee 5.0, Grand Cherokee 5.9, Grand Cherokee Limited vb şeklinde model isimleri geliyor.

Acaba bu XJ , vb 2 harfli model isimleri hangi modellere karşılık gelmektedir ?

Saygılar

Etiketler

Bu harfler kasa kodlarıdır.Bu konuyla alakalı jeep tarihce bölümünde bilgi edinebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9663.0

OffRoader' Alıntı:
23-24 Agustos (Ctesi ve/veya Pazar ) Şile civarında olabilecekler icin listeye başlayalim o zaman.

1- Ugur KALAYCI (Ctesi-pazar)
2- Fatih CAKIR (pazar)
3- Yuksel UYSAL (pazar)

Bu aralar her hafta sonu Şile'deyim, bu hafta Trakya taraflarına kaçmayı planlıyordum. Eğer değişiklik olursa pazar günü fotoğrafçı olarak katılırım aranıza, zira XJ.i pek götürmüyorum genelde HR-V ile gidiyorum...

Mert Eryüksel (ProntoBasso), Özkan (aspirin), Sercan (simahkar), hidoki ve pajerocyprus arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Gezilerde görüşmek dileği ile, forumumuzda keyifli paylaşımlar...

belli bir buluşma noktası varmı pazar günü için kesin belli degilde belki bende o taraflara gece bilirim pazar günü gecersem sizlere katılmak isterim

Bu hafta Şile tarafında bir organizasyon yoktur. Aşırı sıcak ve nemden tozlu kuru orman yolları bile bıktırıyor maalesef.

aynen katılıyorum şu yagmurlar bir başlasada azcık nem ve sıcak düşse toprak yumşasa

Evet rahmet rağmuru bekliyoruz önce bizim için sonra çamur için. Arabalarımızda çamur kalmadı özledik

bişi sorcam ya burdaki herkesin arabası kocaman mı ???
Bi etkinliğe katılsam ben sizin geçtiğiniz yerlerden geçemem ki
Altı vurur kızımın dağılır valla

Eee napças :-\

Uzun zamandır aklımda ama,nedense daha önce sormadım.
Bizim neden stickerımız yok ki?Buralarda(Giresun'da) gezenbilirin reklamını yapsak fena mı olur?