Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 760,977

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

O çamur bu çamur değil bi kerem kandırma ;D

adam o kadar kastı ama

çıkaramadı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yazık be arabadayada içim acıdı ama baya baya sağlammış

pının pojero yerinde hiç bir arac olmak istemezdi sanırım adam araca resmen kötü muamele yapıyor aracta kurtarın beni diye bas bas bagırıyor iç dayanmaz yahu

Sn.Emre Yaman bey aramıza hoşgeldiniz..İyi paylaşımlar dilerim..

Lady' Alıntı:
Size çamurda falan kalmayan, içine çamur girmeyen, şööle konforlu, deri koltuklu klimalı falan bi 5,2 nin arka koltuğu yakışır yavaş yavaş direksiyona geçmek isteyeceksinizdir eminim..

corehunn' Alıntı:
Size çamurda falan kalmayan, içine çamur girmeyen, şööle konforlu, deri koltuklu klimalı falan bi 5,2 nin arka koltuğu yakışır yavaş yavaş direksiyona geçmek isteyeceksinizdir eminim..

süper filkir ... çok beğendim... tamam beni o araca verin co pilot olarak.. uygundur ;D ;D

süper filkir ... çok beğendim... tamam beni o araca verin co pilot olarak.. uygundur Grin Grin

esas o araçlardan kork en çok onlar saplanır kalır hehe ;D ;D

Sn.Göksel Şimşek aramıza hoşgeldiniz. İyi paylaşımlar dilerim. Evet Datça güzel yermiş

Yunus Emre (YAMANJEEP), Berk (endoplazmikretikukum), Göksel Şimşek (dadya) ve bullarika arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

corehunn' Alıntı:
korhan bey öyle lafla 5,2 olmaz ;D... Daha somut şeyler göstermelisiniz...Misal şu vitara gibi

güzel bir you tube videosu iliştirdim ama görüntü yok... kesin 5,2 lerin ahı tuttu