çıkmacı olarak ist ikitellide aksoy kardeşler 0532 311 42 25 telefonu *****nazar oto kartalda 0216 374 98 81 yeni parça olarak oto asya 0212 585 37 90 pbx arka kasayı ancak kaportacınız ek yaparak onarırsa daha hesaplı olur
kaportacıyla henuz görüşmedim mekanik ve elektrik olarak butun eksiklerini bitirip kaporta ve boyaya öyle sokmak istiyorum. verdiğiniz telefonlar için çok teşekkür ederim. kaporta olarak tabanlarda çürümeler var onları onardıktan sonra renk değişimi yapacağım. koyu haki renk düşünüyorum. ayrıca sizin aracınızı da sahibinden.com da takip ettim ama butcemi çok aşıyordu. aracınız çok güzel güle güle iyi günlerde kullanın.
Afıınıza sığınarakh bu gün başıma gelen bi olayı anlatmakh istiyorum.
Aracımı eşim işe gidip gelmek için kullanıyor ve bu akşm ewe gelirken polis aracımı ( eşimi ) çewirmiş. Eşimde acayip endişeli ve korkmuş bişekilde "çabuk gel bu yapışkanları ve bu spotları sök yoksa aracı bağlayacaklar vede 480 ytl ceza kescekler" dedi. Sebebi teknik aksaklıkmış. Neyse ben olay erine ulaşamadan polisler aracı ( eşimi ) cezasız bir şekilde gönderdiler.
Şimdi aracımın üzerindeki yıpışkanları, spotları, demirleri çıkartmamak için ne yapmam lazım. veya sizide böyle çewiriyorlarmı. günün talihlisi eşimmiydi ( benmiydim)
ilginize teşekkürler. Aracım bu tabi tülsüz olan hali
Gökalp sanırım günün talihlisi olmuşsunuz çoğu zaman bunlara ses çıkarmazlar, hatta benim suzinin ön camıda film ve şimdiye kadar çevirmelerde sorun çıkarmadı ama tepe lambalarında kapak yoksa laf söylüyorlar sanki her zaman yakılıyormuş gibi...
gökalp bey bence de en azından sis farlarını kullanmadığınız zamanlarda kapak veya deri kılıf ile kapatırsanız daha iyi olacaktır o zaman sis lambalarına bişey demiyorlar
ama etiketler ne kadar abartılı ki polisi rahatsız etmiş bilmiyorum ???
gökalp bence böyle gösterişli bir arac ve bir hanım şöförün kulanıyo olması göze batmış olabilir bazen polislerde merak ediyor bu arc nasıl bir arac diye meraklarından durdurmuşlardır bazen bende benim keciyi hanıma bırakıyorum cocukları okula falan götürüyor hanımda araca olan aşırı ilgiden şikayetci milet kadına bak be offroad aracıyla geziyor modunda piyonga sana vurmuş bu sefer demekki
Gökalp kardeşim senin yapacağın bir tek şey var..ya ben bu görüntüden çıkıyorum deyip aracını eski standart haline getiricen yada..Mustafa beyin arkadaşı olduğunu söyleyerek ve bunu ıspatlayarak geçmeye çalışıcan..Başk kabul görür tarafı yok bu işin..
benım basımada gelıyor adam yayagecıdının ortasında durmus arabaya bakıyor ben ona bakıyorum o arabaya yesil yandı hala adam yolun ortasında ;D
ama en cok 8-15 yaş arası cocukların tepkılerı harika anneee arabaya baakkk
bana gen çocuk tepkileri ise " olum bak tıransformırıs arabası gelsi " Kaputta ve stepnede logosu warda. daha ilginci " olum bununla takla atsan bişicik olmaz " )
cj karizmasıyla herzaman 1 boy fark atar bence bende resim çektirmek isteyenlerden para alsaydım köşe olurum
parkettigim yerden kurtaramıyom milletten. ama gözde olmak güzel
2002-2003 de vardı bir cj 5 im. havalı bir şeydi . O zamanlar (şimdide öyledir mutlaka) sahil yolunda , boğazda x5'e , zamanının sorentosuna kimse bakmazken ben sileceklerimden kartvizit toplardım parkettiğim yerlerden : satarsan ara yada tanışalım diye