Teşekkür ederim Alper Bey zaten bir tereddütüm yoktu bu arada biz orada plaka derdinden pek sizlerle tanışma fırsatı bulamadık ya da isim olarak hatırlayamıyorum. bunu suçu ilk katılmamıza atıyorum. bir sonrakinde hep beaber güzel ve maceralı zamanlar geçirmek dileğiyle çok resmi bir diler oldu galibaa yahuu.
Arkadaşlar moralimi bozan bir şeyden bahsetmek istiyorum. Geçen gün Corner Otell'e hayır yürüşü yaptık. Tabii siyasi ya da başka bir örgütlenmden olmadığımı halktan olduğumuz için Türk bayraklı ve meşaleli eylem yaptık. Bir grup kişi bir kaç email atarak Türk bayrağı taşıdığımız için eyleme geldiklerini fakat katılmadan gittiklerini söyledi. Tabii ki cevabımız sert oldu Tüek bayrağı taşındı diye katılmayacak insan veya derneğin bizim yanımızda yeri olmadığını zaten onların desteğine ihtiyacımız olmadığını söyledik ve gururla taşımaya devam edeceğimizi belirttik. BU tür insanlara hadlerini bildirmek için çoğunluğu sağlayıp Türkiye halkının kendine kendine yetebildiğini gösterelim.
Çok sinirlendim bir yandan da sevindim demekki her gruptan insan kurduğumuz plaformu önemsiyor ve üzerine yorum yapıyor
Bundan sonra yapacağımız etkinliklere Türk bayrağı ile sizleride bekliyoruz
Bilgi için Facebook da "Moda sahiline hançer dev Corner otele hayır platformuna üye olabilirsiniz
Arkadaşlar moralimi bozan bir şeyden bahsetmek istiyorum. Geçen gün Corner Otell'e hayır yürüşü yaptık. Tabii siyasi ya da başka bir örgütlenmden olmadığımı halktan olduğumuz için Türk bayraklı ve meşaleli eylem yaptık. Bir grup kişi bir kaç email atarak Türk bayrağı taşıdığımız için eyleme geldiklerini fakat katılmadan gittiklerini söyledi. Tabii ki cevabımız sert oldu Tüek bayrağı taşındı diye katılmayacak insan veya derneğin bizim yanımızda yeri olmadığını zaten onların desteğine ihtiyacımız olmadığını söyledik ve gururla taşımaya devam edeceğimizi belirttik. BU tür insanlara hadlerini bildirmek için çoğunluğu sağlayıp Türkiye halkının kendine kendine yetebildiğini gösterelim.
Çok sinirlendim bir yandan da sevindim demekki her gruptan insan kurduğumuz plaformu önemsiyor ve üzerine yorum yapıyor
Bundan sonra yapacağımız etkinliklere Türk bayrağı ile sizleride bekliyoruz
Bilgi için Facebook da "Moda sahiline hançer dev Corner otele hayır platformuna üye olabilirsiniz
sevgili Aslıhan Bayrağımız konusundaki tavrınızı destekliyor ve size canı gönülden katılıyorum,bu tür eylemlerin amaçları konusunda bir fikre sahip olmayan insanlar düğün dernek havasında kuru gürültüye geliyorlar,aydın bir Türk kızına yakışan bir tavır sergilediğiniz için TEBRİKLER VE TÜRK İNSANININ AYDINLIK YÜZÜNÜ GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN DE TEŞEKKÜRLER.
Haklısınız zaten bunu anlatmak içinde bayrak taşımamız gerektiğinini savunuyorum bizz "Türk Milletiyiz" ve gururla bayrağımızı taşıyacağız. Bana bu emaili atan kişiler bölücülük yapmaya çalışan Türk Milletini hafife alan kişiler. Gerekli cevabı en ağır şekilde verdik zaten vereceğizde
Bu arada yaptığımız çalışmaları fecabook "Moda sahiline hançer dev corner otele hayır grubuna üye olarak takip edebilirsiniz.
Görüşmek üzere
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
« Yanıtla #5180 : Bugün 14:02:56 »
Merhaba Aslıhan Hanım,
ağzınıza sağlık..Atamızın ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' diyerek,bizlere vermiş olduğu mesajı anlayamamış olanların bu ülkede yeri yok!!
Bazende mozaik'ten bahsederler ''hani sevimli görülsün diye'' neymiş mozaik arkadaşlar!Türk Halkı,vatanı ile bir bütündür...mermer kadar da net ve sadedir...böl ile başlayan hiçbir cümlenin yeri yoktur,olmayacak ve olamayacaktır.
sevgilerimle
fatih alıştın tabii explorer'a veriyorsun ayarı senin explorer'da da kapı kapanmıyor ; sol kolkukta oturunca diğer arabalardaki gibi uzanıp sağ kapıyı çekemiyorsun kolun yetişmiyor oraya kadar...Halbuki jimny'de direksiyonda oturup sağ ön lastiğin havasını bile kontrol edebiliyorsun. (suzukici bir dost)