KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Forum kuralları okunursa ;
Siyasi ve dini içerikli konular ve sohbetlerin yasak olduğunu farkedersiniz. Sohbetimizde haklıda olsak yeri bu platform değildir.
Bu tür mesajları sildim.
Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum.
İyi paylaşımlar..
HERKEZE merhaba ben bir konuda bilgilenmek istiyorum bileniniz varmı biler birisi varsa söylermi türkiyede modifiye kanunu varmı yani ben jeepimi modifiye yapıp bu muayineden nasıl gecerim
arkadaslar, bu bolume cokluk katilmiyorum,kusura bakmayin...
benim bir sorum olacakti, baska bir bolumde sordum ama cevap alamadim. kismet olursa subat aylarinda ipsala sinir kapisina girmis olacam esimle, ve G300. ipsaladan tasucuna yolculugum baslaycak. istikametim kesan, istanbul, bolu,ankara,konya karaman ve tasucu. bu yolu iyi bilen varmi?
tabii, hava durumu belli olmaz ama bu yol iyi mi sizce?
Hüseyin Bolu Ankara niye yapıyorsun ? Yol uzuyor.
Eskişehir-Konya-Taşucu daha kısa ve mantıklı
İstanbuldan geçerken alo de, size yorgunluk çayı ısmarlayayım. ;D
arkadaslar, bu bolume cokluk katilmiyorum,kusura bakmayin...
benim bir sorum olacakti, baska bir bolumde sordum ama cevap alamadim. kismet olursa subat aylarinda ipsala sinir kapisina girmis olacam esimle, ve G300. ipsaladan tasucuna yolculugum baslaycak. istikametim kesan, istanbul, bolu,ankara,konya karaman ve tasucu. bu yolu iyi bilen varmi?
tabii, hava durumu belli olmaz ama bu yol iyi mi sizce?
Nadir abinin önerdiği güzergah çok mantıklı,kış aylarında Bolu yolu kalabalık ve riskli oluyor.Çayı İstanbul'da için Bursa da da öğlen yemeğinizde İskender'ler benden
stanbul çıkışından Eskihisar-Topçular feribotuyla Yalova'ya geçtikten sonra sırasıyla Bursa,Bozüyük ve Eskişehir sonrası Ankara,Nadir abinin tarif ettiği güzergah bu sanırım,o nedenle yolunuzun üstü oluyor