Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 745,616

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Selam arkadaşlar,

www.gezenbilir.com'un da bahsedildiği haberi sizlerle paylaşmak istiyorum...

Kıbrıslıları dünyaya bağladı
1997'de internete bağlanabilen akıllı buzdolabı projesiyle ödül alan Bülent Gardiyanoğlu, dünyada bir ilki gerçekleştirerek ilk Offroad 4x4 IP TV (İnternet Televizyonu) kanalını Frankfurt'tan yayın hayatına geçirdi

2007 Yılında Frankfurt'tan yayın yapmaya başlayan Kıbrıslılar'ın ilk ve tek video paylaşım sitesi olan www.kibrisTUBE.com 'un tasarımcısı olan Bülent Gardiyanoğlu, dünyada bir ilki gerçekleştirerek ilk Offroad 4x4 IP TV (İnternet Televizyonu) kanalını Frankfurt'tan yayın hayatına geçirdi.
www.offroad4x4.tv adresinden yayına başlayan site, ilk günden binlerce kişinin akınına uğradı. Ticari olmayan sitede, tamamıyla kişilerin kendi amatör videolarını yayınlayabilecekleri bir IP TV kanalı olduğunu belirtti.

MERAKLILARI İLE TEMASLAR BAŞLADI
İngiltere’de 18 bin'den fazla Pajero jip sahibinin oluşturduğu www.pocuk.com sitesi ile iş birlikteliği anlaşması yapan Gardiyanoğlu, site üyelerine özel açılan FTP hesabı ile üyelerin çekmiş oldukları offroad videolarını kolaylıkla IP TV istasyonuna gönderebileceklerini söyledi. Bununla birlikte, ayni uygulama Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı gezi ve doğa sporları sitesi olan www.gezenbilir.com ile de gerçekleştiriliyor.
Site üyelerine, yine İngiltere'de olduğu gibi özel FTP hesapları açılıyor ve üyeler kendi aktivitelerini tüm dünyaya IP TV kanalı sayesinde duyurabiliyor.
Amerika'daki büyük organizasyonlarla yapılan görüşmelerde dünyanın ilk Offroad 4x4 IP TV kanalına destek olabilecekleri belirtildi.

Alıntı
Star Kıbrıs.net
 

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar dün akşam D smart 17. Kanalda Discovery World Kanalında Offroad dolu hemde muazzam makinelerle offroad dolu Riders diye bir program yayınlandı. Ben son 5 dakikasına yetiştim. Aklım orada kaldı. Bugün 10:50 de tekrarı var. İzlemenizi tavsiye ederim. Hatta çekim yapabilecek olan varsa çok daha güzel olur.
 

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

dsmart da çok güzel programlar oluyor..daha doğrusu discovery kanallarında..en son hoşuma giden dakar için özel program yapmalarıydı...
 

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar off-road bölümünde ,haberler ve duyurular kısmında,Toyotaların İstanbul buluşması,adı altında konu başlığı açıldı.Çevre bölgelerden gelenler olabilir diye,ortak birbuluşmayeri kararlaştıracağız.Fikirlerinizi bekliyoruz.
 



Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

arkadaşlar benim cj ye yükseltme kiti takmak istiyorum.makaslarım artık özelligini yitirdi..içim dışıma çıkıyor uzun yolda..sizce 4'' mi yoksa 6'' mi taksam konu açmak istemedim tavsiyeniz nedir?
 

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Offroad camiası selam bayram ben aranıza yeni geldim herkese merhabalar.
 


Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Gezenbilir camiasıda sizi selamlar.. aramıza hoşgeldiniz.
 




Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ladikoffroad' Alıntı:
selam bu pazar ufak bir gezinti için çıktık vitara sını yeni alan ersin abi gene rahat durumadıvideodaki atlamada ön diff in kovanı kırıldı

Öğreneceksin, atlamak araclara iyi gelmiyor. yavas yavas daha iyi 8)
 

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ben cj ile en az 10 defa atladım böyle hiç birşey olmadı. Ersin e dedim satma cj yi diyee. Aldın şasisi uzayan araçtan ;D
 

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

jeep' Alıntı:
Ben cj ile en az 10 defa atladım böyle hiç birşey olmadı. Ersin e dedim satma cj yi diyee. Aldın şasisi uzayan araçtan ;D

arkadaş eveliyatında CJ kulanıyorsa eskii alışkanlıgı ndan vaz gecemez kolayına CJ gibi atladı yere konunca altında vitara oldugunu anladı