Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,138
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

merhabalar uğur bey hoş bulduk inşallah güzel paylaşımlar olur selamlar

Etiketler

Jyrays' Alıntı:
Araçınızda şaşı yoksa dikkat edin!

http://videos.streetfire.net/video/How-NOT-to-pull-a-truck_640216.htm

Az daha yırtıyorlarmış arabayı ;D ;D , tamam vurdurarak çekmek doğru değl ama şasi de olmazsa olmaz.

bu tam turk işi

wranglercem' Alıntı:

Hep öyle zannedilir ama videodakiler rafine Amerikan'lar,bir gün insanımız gerçekte hiç de salak olmadığına uyanacak ve sadece elbirliği ile buna ikna edildiğini anlayacak ;D

Bugün Gaziantep ekibi geziye gitmiş. Ben Tokatta çalışıyorum. Moralim bozuldu. Üstelik Antep e kar yağıyormuş

12:15 uçağağıyla isatanbula geldim kayserideydim 2 gündür her taraf kar erciyeste kaldım 4*4 leri görünce içim cız etti valla arabam yok yanımda diye! ne kudurulurdu oralarda ahhhhh ahhhhhhhhhh

Yaaa.....! şu sağ tepedeki sarkan yaprak ne gıcık birşey, kurtulunmuyor.....

ates' Alıntı:
12:15 uçağağıyla isatanbula geldim kayserideydim 2 gündür her taraf kar erciyeste kaldım 4*4 leri görünce içim cız etti valla adabam yok yanımda diye ne kudurulurdu oralarda ahhhhh ahhhhhhhhhh

valla ateş şimdi sapanca soğucak yayla yolundan geldim.çamur kar ikisi bir arada çok zevkliydi yakında dronder başlığı açar oraya resimleri videoları yükleyeceğim bakarsın harikaydı hard bir çamur ve soft bir kar

fatih abi çok keyifliydi inan ,o kar yağışı tipi hertaraf en az yarım metde kar o canım 4*4 ler otelin önünde duruyokendi başlarına ! çıldırdım valla keyfini siz çıkarmışsınızdır eminim bu güzelliklerin bugün

zaten hep öyle olur biliyormusun bir yere gidersin aaahhh arabam dersin seni çok iyi anlıyorum