KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sen galiba festivale bayağı bir sürprizle gelecek. İçimden bir ses öyle diyor Otomotivcilerin yeni model tanıtımları olur ya. Sisler arasında müzik eşliğinde örtüsünü falan kaldırırlar hani. O hesap bir sunum yapacak gibisin
Sen galiba festivale bayağı bir sürprizle gelecek. İçimden bir ses öyle diyor Otomotivcilerin yeni model tanıtımları olur ya. Sisler arasında müzik eşliğinde örtüsünü falan kaldırırlar hani. O hesap bir sunum yapacak gibisin
Muhakkak.. Ama bu işler bir araca uygulamayla tecrübe edilmez. Sorun çıktığında yaygara koparmayacak deneme için olduğunun bilincinde olacak iki araç daha bulacaksın. En az üç araba üzerinde ayrı kullanım farklılıklarını gözlemleyeceksin.
Aaaa ne tesadüf bende iki tane cherokee var ;D
dün yeni lastiklerimi denemek için bayağı yol yaptım ve daha önce hiç bilmediğim bi yeri keşfettim çavuş desen her koşulda bende geçer not aldı asfaltta uğulduyomuş ama onuda yüksek bass sesiyle bastırdık keşif sırasında yolun devamına bakmak için yayan birz ilerledik türk insanının zekasını gösteren bir foto çektim bir kaç resim için yeni konu açmayı uygun görmedim yeri burası deilse k.bakmayın.
Muhakkak.. Ama bu işler bir araca uygulamayla tecrübe edilmez. Sorun çıktığında yaygara koparmayacak deneme için olduğunun bilincinde olacak iki araç daha bulacaksın. En az üç araba üzerinde ayrı kullanım farklılıklarını gözlemleyeceksin.
Aaaa ne tesadüf bende iki tane cherokee var ;D