Eeee sen otomotiv sektörü için mesai harca. Yeri gelsin ellerini yarala. Bizde kayıtsız kalacak değiliz. Bir dostumuzun yükselmesi bizi ancak gururlandırır.
Hep destek! tam destek! Ne zaman yardım gerekirse.. İki aracımda AR-GE çalışmalarına feda olsun...
Yaşasın! Türk sanayisiiiii!!!!!!
evet tek araçtık kalma konusuna gelince arıza harici kalmayız heralde birde bu lastiklerden sonra kalırsamda artık 4x4 bir traktöre haber verirdim üzücüde olsa çekilirdim
evet bu haftaki gezdiğimiz yerler güzeldi foto çekmek aklıma gelmedi yoksa çok yer gezdikte
evet tek araçtık kalma konusuna gelince arıza harici kalmayız heralde birde bu lastiklerden sonra kalırsamda artık 4x4 bir traktöre haber verirdim üzücüde olsa çekilirdim
merhaba.batuhan lastikleriniz hayırlı olsun pek konusamıyoruz bu ara mağlum ikimizde öss ye hazırlanıyoruz =)
birsey sorucaktım 4x4 camiasında pek duyuldumu bilmiyorum ama boluda offroad oyunları duzenlenmiş.19 mayısta olmus galba.haberi olan varmı kanal a da gormustum.
Batuhan lastiklerin hayırlı olsun. Ama olayda bence yanlış çok fazla. Önce silverstone gibi kalite bir marka lastiği satıp hız limiti 30 olan bilmem kaç kat traktörlerin ön lastiklerinde kullanılmak için üretilmiş bir lastiğe düşmen üzücü. Ha belki arazide tutuşu çamur performansı silverdan iyi olabilir. Ama ben offroad aracına offroad lastiği takılmasından yanayım. Yanakları çok sert olduğu için arazide janttan çıkma ihtimali yüksek. Ayrıca çok sert olduğu içinde esneme durumu çok az olacak ve aracında zamanla yürüyen aksamda arızalar başlayacaktır. Şimdi bana diyeceksin sen neden gri cj ye taktın diye. O arazi aracı değil bizim şantiyenin katırı ona farketmez...
Batuhan, bu lastikleri asvaltta kullanmak herşeyden önce tehlikeli....!!!
Uğultusu bir yana yapacağı vibrasyon aracın ön takımını mahveder...!
Ayrıca virajlarda tutunma kabiliyetide neredeyse yok gibi....!!
Yağmuru düşünemiyorum bile...
Haaa sadece araziye çıkarken takacaksan okey...!
karadenizde aracı yaylalra cıkmak için kulanıyorsa pek arac asfalt yüzü görmez zaten ama asfaltta sorun yaşar hız da tehlikeli samurayi de kuanıyorum aynılastikleri camur taliyesi ve kanallarda araca yön degiştirmesi mükemel
Batuhancım,ön takım parçalarını ufak ufak topla istersen,bu lastiklerden sonra ihtiyacın olacak.Özellikle aks bulmaya çalış,soğan doğrar gibi doğrayacaksın çünkü.Allah yardımcın olsun. 8)
Batuhancım,ön takım parçalarını ufak ufak topla istersen,bu lastiklerden sonra ihtiyacın olacak.Özellikle aks bulmaya çalış,soğan doğrar gibi doğrayacaksın çünkü.Allah yardımcın olsun. 8)
Aks en çok zıplayarak yere vurduğunda kopar, bu lastiklerin sertliği herkesi tedirgin ediyor, traksiyon anında zıplama çok olursa kopmada çok olacaktır, zeminden gelen darbeleride çok iyi absorbe edemediğinden yük amortisörlerin ,burçların vb. aksamın üzerine düşecek demek istiyorlar Sanıyorum. Korkarım haklılar. ;D