Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 762,487
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

:-\ aslında bu sabah hafif bir ara gazı vermek istemiştim . Eğer buradan bana " beni de şeytan dürtüyor bende varım, " diye cevap gelseydi, işi gücü bırakacaktm ortağa gidecektim. Ama gezenbilirciler gördümkü gaza gelmiyen işinde gücünde aklı selim insanlar . Cuma günü öncesi stres atmış olurdum...

Etiketler

mazotta zamlanmış

zaten her sene milet yaz tatiline cıkacagı zaman akar yakıt ürünlerine zam yaparlar

batuhan sen silverstone ları cıkartıyosun.ben silverstone arıyorum.soleseydinde degiştirseydik bizim traktorlerle sizin silver ları

merhaba...uygun fiyata kendim toparlayabileceğim cj 5 arıyorum yardımcı olabilecek var mı?

evadilaz nickli üyemizde iki adet satılık vardı. Ancak toplanmış hazır. Keyfe keder toplamaya devam edilebilir. Satıp satmadığını bilemiyorum. Linkini bulursam bildiririm size. Yada o görür belki yazını..

çok teşekkür ederim yardımlarınız için ama devam etmesini isterim tabi yardımların

Biraz fazla istiyor ama hani belki ilgilenen olur ;D

http://www.sahibinden.com/1994_toyota_landcruiser_turbo_dizel-26WQQaXQQ14615413WQQpXQQdisplayitem ;

babamın en begendigi cipmiş.banada gecen yolda gordugumuzde soyledi.en baba cip dedi babamla zaten bu konuda anlaşamıyoruz ama arac gercekten guzel.

Tuğsan kendine yandaş arar gibi bi durum hissediyorum ;D
Ama sayende artacak toyotacılar.

İzlemeye gerek yok tipinden anlaşılıyo ufakları güzelmiş fiyat aralıkları nedir bunlarda