Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 761,330

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

cok guzel olmuş port bagaj.ustanında ellerine saglık.ergun abi senin zj'nde cok guzelmiş.

bunları yaptıktan sonra yeni sahibi gülegüle kullanmasında aracı yeni bir rubicon uğuruna ;D ;D ;D ;D ;D ;D

abi budur son nokta çok güzel olmuş ya :.......... şimdi ağırlık falan olduya üstte yakıt artmıştır dimi ;D

ayhanbursa' Alıntı:
abi budur son nokta çok güzel olmuş ya :.......... şimdi ağırlık falan olduya üstte yakıt artmıştır dimi ;D

Arkadaşım burası muhabbet yerimi konuyu kaynatmasana ... Konu başlığına sadık kalalım ;D . Tüketimi çok merak ediyosan aç ZJ'lerde yakıt tüketimi diye bir konu orada sor...

ates' Alıntı:
bunları yaptıktan sonra yeni sahibi gülegüle kullanmasında aracı yeni bir rubicon uğuruna ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Rubicon'mu ? kim veriyor? nerde? hemen gelsin alsın ZJ'yi.....!!!

alpaslanepli' Alıntı:
Arkadaşım burası muhabbet yerimi konuyu kaynatmasana ... Konu başlığına sadık kalalım ;D . Tüketimi çok merak ediyosan aç ZJ'lerde yakıt tüketimi diye bir konu orada sor...
... ama arkadaşım konu başlığı serbest muhabbet ben acaba yanlış bir şeymi yaptım çok utandım ve üzüldüm özür dilerim kusura bakmayınn

ayhanbursa' Alıntı:
... ama arkadaşım konu başlığı serbest muhabbet ben acaba yanlış bir şeymi yaptım çok utandım ve üzüldüm özür dilerim kusura bakmayınn

Sen nerde gördün konu başlığı altında o konunun konuşulduğunu. Ayıp ayıp.

sizden ve ergun beyden tekrar özür dilerim ..ama yakıt arttımı bi söyleseydiniz ??? :