Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 745,365
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

tyt.fan' Alıntı:
gezenbilir tv lerde gazetelerde çok pouler olunca bundan membalanmak isteyen birileri çıkacaktır.yarın bi gün gezenbilir diye organizasyon yapıp adam dolandırılarsa şaşmayın.milletin aklı varsa yoksa çakallığa çalışıyor.düşük bi ihtimalde olsa dışladığınız insanlarıda bi gözden geçirin derim bi gölge kabine çakma gezenbilir organizasyonu olmasın.

Taklitlerden sakınınız :smiley:

Bunlar olacaktır arkadaşlar. Meyva veren ağaç taşlanır. Kıl ararsan çoktur.

Etiketler

arkadaşlar herkeze selamlar.
20 günlük bir sürem var. ruhsatı değiştireceğim.en kısa zamanda sizlerden yardım istiyorum.suzuki vitara aracıma çeki demiri taktırmam lazım.fiyatı nedir .nereden temin edebilirim. benim bulduğum kişiler dürüst çıkmadı sizlerden acil yardım bekliyorum.tekirtağ istanbul illeri öncelik olabilir.uygun birşeyler varmı?.
şimdiden teşekkürler.

moger' Alıntı:
Uğur Abi selamlar....Öncelikle Festivalde görevli tüm ekibin özverisini kutlarım. Gelemesek de resimlerden mükemmel geçtiği aşikar....
Bu arada Cumartesi günü yayınlanan Kanal A daki Jeep buluşmasının kayıdı benim Digitürk receiver'da kayıtlı.. Bu işlerden anlayan bir arkadaşımız varsa, receiver 'dan kayıt kopyalama tekniğini bilen varsa yayının tamamı hazır :smiley: seve seve paylaşanbilir durumu ...yeter ki kayıdı aktarabilelim...

Bir tanesin İlker'cim. Araştırıyorum ;)

Jeep34' Alıntı:
Taklitlerden sakınınız :smiley:

Bunlar olacaktır arkadaşlar. Meyva veren ağaç taşlanır. Kıl ararsan çoktur.
yukarıdaki siteyi görüp soran kişi benim.aklıma çakma falan olabileceği gelmemişti çünkü dernek için başka bir site olduğunu bunun da başka bir girişim olabileceğini düşünmüş sevinmiştim.şimdi anladığım kadarıyla gezenbilirle alakası yok.bu durumda hayıflanmak ya da kızmak yerine büyümekte olan gezenbilirin 9 dolarlık bir ismi neden bünyelerine katmadıklarını da sorgulamak lazım değil mi?biraz internet işlerinden anlıyorsam adamın bu siteye bir şey açmasına gerek yok bile.bu adı yazan başka bir yere yönlendirilebilir...hayırlısı diyelim.

duman' Alıntı:
yukarıdaki siteyi görüp soran kişi benim.aklıma çakma falan olabileceği gelmemişti çünkü dernek için başka bir site olduğunu bunun da başka bir girişim olabileceğini düşünmüş sevinmiştim.şimdi anladığım kadarıyla gezenbilirle alakası yok.bu durumda hayıflanmak ya da kızmak yerine büyümekte olan gezenbilirin 9 dolarlık bir ismi neden bünyelerine katmadıklarını da sorgulamak lazım değil mi?biraz internet işlerinden anlıyorsam adamın bu siteye bir şey açmasına gerek yok bile.bu adı yazan başka bir yere yönlendirilebilir...hayırlısı diyelim.

Bunda site kurucularının,kurulum amacının, ticari bir aktiviteden çok,gönüllü katılıma dayalı,temeli doğa sevgisine dayanan bir buluşma noktası oluşturmak olabilir.Ancak sitedeki katılımın yüksek olması "bir takım su kurnazları" için çıkar sağlama fikrini doğurmuş olabilir.Site yönetimi bu konuda gerekeni yapacaktır.Selamlar...

dino967' Alıntı:
Bunda site kurucularının,kurulum amacının, ticari bir aktiviteden çok,gönüllü katılıma dayalı,temeli doğa sevgisine dayanan bir buluşma noktası oluşturmak olabilir.Ancak sitedeki katılımın yüksek olması "bir takım su kurnazları" için çıkar sağlama fikrini doğurmuş olabilir.Site yönetimi bu konuda gerekeni yapacaktır.Selamlar...

site bence biran önce marka tescilini alsın bir sürü patent bürosu var danışılsın, gezenbilir buyuyüp güçlendikçe mutlaka bu açıkları değerlendirme çabasında olanlar çıkacaktır..

Arkadaşlar 5 Temmuzda Ankara Işık Dağında trekking yapıyoruz, katılabilecek olan tüm arkadaşlarımızı bekleriz, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34928.msg331860#new

SELAM ARKADAŞLAR.

[attachment=1]

kandil.jpg

hudev' Alıntı:
arkadaşlar herkeze selamlar.
20 günlük bir sürem var. ruhsatı değiştireceğim.en kısa zamanda sizlerden yardım istiyorum.suzuki vitara aracıma çeki demiri taktırmam lazım.fiyatı nedir .nereden temin edebilirim. benim bulduğum kişiler dürüst çıkmadı sizlerden acil yardım bekliyorum.tekirtağ istanbul illeri öncelik olabilir.uygun birşeyler varmı?.
şimdiden teşekkürler.

çeki demiri deyince iki model karşınıza çıkıyor , birincisi sanayi tipi " hallederiz abi, orjinalinden bile iyi olur" modeli, diğeride bu işi araç üzerindeki orjinal , bu iş için dizayn edilmiş yere, orjinal delikleri bağlantı yerleri kullanılarak araç üzerinde hiçbir kesme kaynak vs yapmadan montaj yapılabilen ve CE , TUV vs gibi sertifikaları taşıyan diğerine göre nispeten pahalı ama proje onay işleme gibi sorunları olmayan modeller var. Şu an BMW Mercedes dahil tüm diğer firmaların orjinal çeki ekipmanı olarak onay verdiği ürünler bunlar. Alman bosal ve bir kaç marka daha araç modeline göre temin edilebilir. Türkiye distribitörü ise bizim de yetkili montaj servisi olarak hizmetverdiğimiz ATEŞ OTOMOTİV . İstanbul Maltepede. 0216 3702502 yi arayıp Alparsan veya Tuğrul bey ile görüşün, yardımcı olurlar ( Burçak otomotivden Çağlar diye adımı da verebilirsiniz ) Şirketin ürünlerini www.atesotomotiv.com adresinde inceleyebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR