Selam Onur hoşgeldin diyeceğim ama bende çok yeniyim.şimdilik forumda okuyarak bilgi topluyorum yakın zamanda uygulamaya da geçebilirim. 96 zj aldım kendime bi tane bende bakırköydeyim. Sigorta acentem var bahçelievlerde. co pilot olarak her zaman yerin var yanımda ama acemilikle batarsak bizi kim çıkarır bilmiyorum
İyi günler arkadaşlar.Adım Menderes İzmir'liyim veteriner hekimim.Off-Road hastalığı bende de var fakat hala gönlüme göre Opel Frontera bulamadım inşallah aramayla bulacağım ;D
lastitler idare eder belki(kimseyi arazide bırakmadık) ama takım elbise ve gıravatı dolaba kaldırman gerekecek ,ben dün Ankara offroard gurubuyla beraberdim ,istanbula gece döndüm,camurdan bir araç ve adam gibiydim,
Orhan bey merak etmeyin süpermen gibiyim iki elimle gömleği tam ortasından iki yana yırtıveriyorum altından kocam bir ''S'' yerine kocaman bir ''OFF'' yazısı çıkıyor arazi kıyafetim altımda zaten )))))))))))
Tanışalım Onur valla..ilk organizasyona gideriz inşallah ama aracı alalı 1 hafta oldu bunun 3 gününü sanayide geçirdim kafam bozuk biraz. ufak tefek şeyler allahtan büyük değil ama vakit nakit kaybı oluyor biraz. yine de aracımı çok seviyorum..
Orhan bey bu LR- ZJ-XJ çekişmesinin rekabetinin sonu gelmez sanırım. Ama ZJ me laf söletmem büyük konuşmıyım ama yolda bırakacağını sanmıyorum bırakırsa da LR'ye çektirmem başka bir ZJ'ye çektirmeyi tercih ederim. Büyük de konuşmamak lazım tabi....Sen yine de beni çıkarmaya hazır ol Orhan bey )))))
Orhan bey merak etmeyin süpermen gibiyim iki elimle gömleği tam ortasından iki yana yırtıveriyorum altından kocam bir ''S'' yerine kocaman bir ''OFF'' yazısı çıkıyor arazi kıyafetim altımda zaten )))))))))))
Orhan bey bu LR- ZJ-XJ çekişmesinin rekabetinin sonu gelmez sanırım. Ama ZJ me laf söletmem büyük konuşmıyım ama yolda bırakacağını sanmıyorum bırakırsa da LR'ye çektirmem başka bir ZJ'ye çektirmeyi tercih ederim. Büyük de konuşmamak lazım tabi....Sen yine de beni çıkarmaya hazır ol Orhan bey )))))
Yolda kalmam ,kendimi çektirmem,vs vs deme ne olur, Ankara 10-11 nisan etkinliğinin ,resim ve videolarına bakmanı öneririm,bu çekişme'lerimiz tamamen karşılıklı sevgiden ,çok çiddiye alan arkadaşımız yok Allahtan. şaseyi oturtduktan sonra ,bırak marka modeli ,landı. toyatayı,traktörün bile yardımını kabul edersiniz (300tdi lr sahibinden tecrübe ile sabit ???)Tanrıya şükür kimse kimseyi arazide bırakmaz ,bellimi olurbelkide siz beni viçler'siniz ;D ;D ;D ;D ;D
İyi günler arkadaşlar.Adım Menderes İzmir'liyim veteriner hekimim.Off-Road hastalığı bende de var fakat hala gönlüme göre Opel Frontera bulamadım inşallah aramayla bulacağım ;D
Menderes'ciğim tekrar merhaba, umarım gönlün'deki aslanı en kısa sürede bulur aramıza katılırsın,bana kızmazsan eğer bizlerin hasta ve hastalıklı kisiler olmadığımızı belirtmek isterim, daha çok sosyal'leşmek ,eğlenmek ,sosyal faliyetlerde buluna'bilmek, hayatı yaşanır hale getirmek kısacası HAYATI Tİ'YE almak için offroad yaparız bir gün karşılaşmak dileği ile. iyi ve mutlu ol.
Menderes'ciğim tekrar merhaba, umarım gönlün'deki aslanı en kısa sürede bulur aramıza katılırsın,bana kızmazsan eğer bizlerin hasta ve hastalıklı kisiler olmadığımızı belirtmek isterim, daha çok sosyal'leşmek ,eğlenmek ,sosyal faliyetlerde buluna'bilmek, hayatı yaşanır hale getirmek kısacası HAYATI Tİ'YE almak için offroad yaparız bir gün karşılaşmak dileği ile. iyi ve mutlu ol.
Kusura bakmayın Orhan Bey off-road hastalığı demeyelim, off-roadla hayatı daha yaşanır hale getirip HAYATI Tİ'ye almak diyelim...Umarım gönlümdeki aslanı bulunca off-road yaparız.
Kusura bakmayın Orhan Bey off-road hastalığı demeyelim, off-roadla hayatı daha yaşanır hale getirip HAYATI Tİ'ye almak diyelim...Umarım gönlümdeki aslanı bulunca off-road yaparız.
bizim gibi insanlar, (alıntı y.erdoğan. sadece bilmek zorunda olanların bildiği bir kır kahvesinde)yada bol çamurlu bir yerlerde mutlaka
buluşur ,hoşçakal.