Hazır herkes burdayken hafta sonu için yeni bir sayfa oluşturulsun diyorum...Bu iş beklemeye gelmez olucaksa fikirler beyan edilsin,sonradan neden kimsenin haberi olmadı gibi söylemler geçersiz sayılmalı..
Hazır herkes burdayken hafta sonu için yeni bir sayfa oluşturulsun diyorum...Bu iş beklemeye gelmez olucaksa fikirler beyan edilsin,sonradan neden kimsenin haberi olmadı gibi söylemler geçersiz sayılmalı..
Allah Canına Bİr şey vermemiş ya...O hırsızlar girdikten sonraki duyguyu çok iyi bilirim...Almalarının yanı sıra birde arabaya zarar vermeleri insanın canını çok sıkıyor...
O aldıkları onlar için kazanç değil zarar Belki senin içinde sadaka olur...
teşekür ederim arkadaşlar ve can kardeşim
hatta can bir haber vardı senin ve nadir abinin sevineceğini bende bir tane gaz bulmuştum nadir abiyle senle oynardık
ama artık askıya aldım bu işi
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3083248
evet abi allah canıma birşey vermedi önemli olan bu eğer o anda karşılaşmış olsaydık neler olurdu bilemiyorum ya hapis yada hastane veya daha kötüsü olabilirdi
bende almalarına yanmıyorum arabanın parçaları yok piyasada ona yanıyorum
birde bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen zihniyet ve bunları içeri alsak daha kötü oluyor içerde organize olup çıkıyorlar diyen bir zihniyet var ülkemizde nasıl düzelsin ortalık suç cezasız kalırsa ?
Kamplımı olucak yoksa günübirlikmi...hadi beyler ne oluyo size naz modunamı girdik yoksa bu işi artık sadece forumdanmı yaşamaya karar verdiniz...dökülelim biraz bugünden sonra 2 gün kaldı...
Kamplımı olucak yoksa günübirlikmi...hadi beyler ne oluyo size naz modunamı girdik yoksa bu işi artık sadece forumdanmı yaşamaya karar verdiniz...dökülelim biraz bugünden sonra 2 gün kaldı...
Faruk sayfa açmaya gerek var mı bilmiyorum..sade bir pazar gezisi için yer işgal etmeye değer mi?
Buradan herkes duyar herhalde..ama yanıltmış olmayayımda...