Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 745,462

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

oda gezmek istıyodur abı bı camdan salla duzelır ;D ;D ;D

Korhan ..uyuyon mu kardeşim...Serkanda yok..ne yaptınız...telsizleri aldınızmı? Yüzdem varda

yok uğur abi; uyumuyorum; baba var da içeride; bir onu ağırlıyorum; bir buraya geliyorum; yoksa şu yükselin ingilizce metnini de çeviricem; gidip alamadık hala abi telsizi...

serkan abı garantı uyuyor msn de tıtrettım cvb vermedı korhan abı uyuya kalmak uzere halsız yazıyo

Yüksel parçalar bayağı bol..fiyatta hesaplı gibi...

Yücel abi, Suat abi geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Evet korhan seni artık pistlerde görmek istiyoruz , pikniklerde değil.

Yüksel "kit" çok iyi gözüküyor. Hele parasına göre müthiş. $670 - $870 neye göre değişiyo acaba?
Bir de buradaki maliyeti nedir? Bu gidişle ben de 4 ya da 4,5 inch'e çıkıcam vallahi...

ben ve beyaz balinam her zaman her yerdeyiz; mekan belli olsun yeter. Serkan ile ben de konuşmadım bugün; ama yetiştirmesi gereken işleri vardı, sanırım çalışıyor, arabasını oktaya bırakmış bugün yükseltmeye, az sonra o da damlar buralara...

Eğer gezi olacaksa Mutlaka yeni başlık açın arkadaşlar ( Üşeniyorsanız Ben Açayım )

Benim gibi sanal offroad çılar için bir gezinin planlamasından geziye çıkış ve gezinin o muhteşem resimlerini ayni başlıkta incelemek çok hoş oluyor.

Vallahi 4.5" yaparsak biz de bi ??? 35 ??? değil ama ;D 30 ;D kaat tokatlarız belki !!!...

Abdullah bey,anlayamadım neden sanal off-road çu olasınız.Yani bizlere katılmak gibi bir düşünceniz yokmudur...