Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 762,338
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

valla ben de özledim Uğur abi
iyidir
yarın etaba gelebilmek için bugün yırtılan taraflarım dışında tabiii
;D ;D ;D

Etiketler

serkan hocam offroad grubu cıkartmasını aracımızda kullanabilirmiyiz.tasarımcısı olarak izin veriyormusunuz

aramıza hoşgeldin gökhan bu gidişle ayrı bir xj konvoyu oluşacak birşey değil xj lerin piyasası arttı bu kadar talep olunca bikaç tane kenara koysak kar edermiyiz bu işten

bu benim ilk denememden bir kare,
bayaa uğraşmıştım, önce inmek için
sonra geri çıkmak için

http://s217.photobucket.com/albums/cc208/gokhankara/34mju09/?action=view&current=DSC03250.jpg

heh zaten kırmızı eksikti tamamlandı şimdi bir tane beyaz bir tane yeşil bekliyoruz
güzel görünüyor hayırlı olsun

motoprest' Alıntı:
serkan hocam offroad grubu cıkartmasını aracımızda kullanabilirmiyiz.tasarımcısı olarak izin veriyormusunuz

Tabii ki sonuçta orada grup yazıyo tek başıma kullanırsam grup olmaz ki ;D

Selam Serkan...
Ben ölçü alamıyom çünkü araca çamurdan yaklaşmak mümkün olamadı...Yağmurdan sonra kolay yıkanır demiştiniz ama ben yoğundum götüremedim sanırım artık böyle kalcak.Zaten bu durumda çıkartmaya gerek kalmıyo,nerde kullanıldığı belli... ;D

Kadosan'a gelip sanayi casusluğu yaparak aracımın tamponumu herkeslerden önce gören Jeep sahibi kimdir acaba?

Gökhan gezenbilir ailesine hoşgeldin

Mustafa abi merhaba bizden sonra siz devam etmişsiniz abi nasıl geçti gezinin devamı ve saat kaçta dönebildiniz

Cümleten iyi akşamlar ..Ben foto cekmedim diyemi böyle oldu...Hani benim derin kanal geçişlerim yaw