Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 9 Eyl 2007 #1,345 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) faruk un gazlayıp beni çamurla göğsümden vurduğunu görmek istiyorum yaw ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) faruk un gazlayıp beni çamurla göğsümden vurduğunu görmek istiyorum yaw ;D
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 9 Eyl 2007 #1,346 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) neyseki çelik yelek giymiştim ucuz atlattım hem bu arada ağaçların dallarına yapışmış çamurlardan biriside kafama düştü
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) neyseki çelik yelek giymiştim ucuz atlattım hem bu arada ağaçların dallarına yapışmış çamurlardan biriside kafama düştü
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 9 Eyl 2007 #1,347 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) http://www.youtube.com/watch?v=HSyIdXyFumo Arkadaşlar buda bizim YURDUM insanının Off_road anlayışı !!!!!
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) http://www.youtube.com/watch?v=HSyIdXyFumo Arkadaşlar buda bizim YURDUM insanının Off_road anlayışı !!!!!
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 9 Eyl 2007 #1,348 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) e yuh artık ne diyeyim söz kalmamış demek freelander la offroad böyle oluyor
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) e yuh artık ne diyeyim söz kalmamış demek freelander la offroad böyle oluyor
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 9 Eyl 2007 #1,349 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu ne yaaa kırolar Etrafınız kalabalıksa sesi kısın
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 9 Eyl 2007 #1,350 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hemde Şile Kumbaba Off_road parkurunda...ayılar...
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 10 Eyl 2007 #1,351 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yuysal' Alıntı: Mustafa abi merhaba bizden sonra siz devam etmişsiniz abi nasıl geçti gezinin devamı ve saat kaçta dönebildiniz Genişletmek için tıkla ... Çok iyi idi.. Sabah saat tam 04.00'te etaptan çıktık. Fotoğraf çeken arkadaşlar bizi sevindirse iyi olacak...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yuysal' Alıntı: Mustafa abi merhaba bizden sonra siz devam etmişsiniz abi nasıl geçti gezinin devamı ve saat kaçta dönebildiniz Genişletmek için tıkla ... Çok iyi idi.. Sabah saat tam 04.00'te etaptan çıktık. Fotoğraf çeken arkadaşlar bizi sevindirse iyi olacak...
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 10 Eyl 2007 #1,352 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Vay Mustafa abi geldin demek....Zaten seni 4 saat gezmek kesmezdi abi..iyi yaptın...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Vay Mustafa abi geldin demek....Zaten seni 4 saat gezmek kesmezdi abi..iyi yaptın...
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 10 Eyl 2007 #1,353 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: http://www.youtube.com/watch?v=HSyIdXyFumo Arkadaşlar buda bizim YURDUM insanının Off_road anlayışı !!!!! Genişletmek için tıkla ... Vay ayı oğlu ayılar vay hakkatten Orkun un dediği gibi çevrenizde birileri varken seyredecekseniz sesini muhakkak kapatıp öyle seyredin.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: http://www.youtube.com/watch?v=HSyIdXyFumo Arkadaşlar buda bizim YURDUM insanının Off_road anlayışı !!!!! Genişletmek için tıkla ... Vay ayı oğlu ayılar vay hakkatten Orkun un dediği gibi çevrenizde birileri varken seyredecekseniz sesini muhakkak kapatıp öyle seyredin.
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 10 Eyl 2007 #1,354 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Foto çeken arkadaşlar size sesleniyorum sesimi duyan varmı ? Tamam..Artık görmek istiyoruz şu fotoları Tamam.. ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Foto çeken arkadaşlar size sesleniyorum sesimi duyan varmı ? Tamam..Artık görmek istiyoruz şu fotoları Tamam.. ;D ;D ;D
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 10 Eyl 2007 #1,355 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ya Yüksel yakın zamanda bir uzak yapalım...Bayağıdır yapmıyoruz...ciddiyim valla...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ya Yüksel yakın zamanda bir uzak yapalım...Bayağıdır yapmıyoruz...ciddiyim valla...
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 10 Eyl 2007 #1,356 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Yapalım valla Uğur abi neresi olsun sen kara ver.Bana her türlü uyar. Biliyorsun benim tren kömür seçmez abi. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Yapalım valla Uğur abi neresi olsun sen kara ver.Bana her türlü uyar. Biliyorsun benim tren kömür seçmez abi. ;D
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 10 Eyl 2007 #1,357 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) İyi o zaman ben bir rüyasını göreyim sana haber veririm
A amonratr tayfun koray Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 10 Eyl 2007 #1,358 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bu ayıların altına arabayı verende kabahat. gorgusuz okuzler bı haltı becerememısler ustune ustluk içine ettıklerı durumu kameraya alıp you yube koymuslar. ayılığın ıspatını soranlara bunu seyrettırmelı
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bu ayıların altına arabayı verende kabahat. gorgusuz okuzler bı haltı becerememısler ustune ustluk içine ettıklerı durumu kameraya alıp you yube koymuslar. ayılığın ıspatını soranlara bunu seyrettırmelı
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 10 Eyl 2007 #1,359 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Kızma Tayfun onlarda ayı ..onlarında canı var...
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 10 Eyl 2007 #1,360 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ben kaçtım...şu gideceğimiz yerin rüyasına bir yatıyım ;D