KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bundan sonra son saatleri kekikde geçirelim yaw.İyi oluyo vaktin nasıl geçtiğini bende anlamadım valla...
Ama arkadaşlar baya sıkıntılıydı.Murat benim arabadan kaçmak için seni bahane etti,yanlız kaldığını falan söyledi...Ama sende gazlayınca sana geldiğinede pişman oldu heralde.
Evet Faruk,Muratın arada bir frene bastığını gördüm adam arabanın tabanını delecekti yaw ;D ;D
[/quote]
Valla benim arabada ayak izleri kaldı,adam beni indir deyip durdu yaw...emre daha cesaretliydi...
Fatih (Parodi) ve Sefa Çabuk (assuva) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...
Unuttuğum yeni gelen bi arkadaş varsa kusura bakmasın. Bu aralar forumu pek takip edemiyorum da...
Faruk-Yüksel, ne haltlar karıştırıyosunuz?... Korhan sen nerelerdesin?...
Uğur sen de, "yalnız gezen yıldızlar" oldun, ama "yerde"... dikkatli ol!...
Fatih (Parodi) ve Sefa Çabuk (assuva) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...
Unuttuğum yeni gelen bi arkadaş varsa kusura bakmasın. Bu aralar forumu pek takip edemiyorum da...
Faruk-Yüksel, ne haltlar karıştırıyosunuz?... Korhan sen nerelerdesin?...
Uğur sen de, "yalnız gezen yıldızlar" oldun, ama "yerde"... dikkatli ol!...
mustafa abi korhan hoşbuldum.yahu yapmadınız yarın bi operasyon bende katılıyım arabanın bagajında 200kilo yeşil domatesle(bi anlam veremezsiniz domateslere görüşseydik uzun uzun anlatırdım bu matrak trajikomik 200kilo yeşil domates hikayesini) neyse inşallah bidaha hafta sonu tatili yaparım 6 senedir ilk kez bir pazar tatil oldu ondada gezi yapmadınız.yada yaptınız haberim yok.
adaş sanada selam (elnino) yani hoşbuldum.ben karda buzda arabamı kullanmaya bayılıyorum geçen sene istanbula kar yağmayınca kartepeye taşındım repolarda(yani bizde tatilin adı bu repo) şimdi kartepede kar erkrn yağsın diye dua ediyorum.olaki kartepede gezi düzenlenir kar yağınca haber uçurmazsanız hatırım kalır.
evet ama neden biz tatile repo diyoruz tam olarak bende bilmiyorum :.efendi efendi tatil deseymişiz ne olurmuş sanki :-[.yahu 4 gündür yalvarıyorum serkan yapmadınız yarına bir gezi alıcam tek başıma vurucam kendimi acemi offroadcu ormana sonra tüm gezenbilir grubu olarak vah vaaaah nasıl kıydık dağ gibi offroadcu adayına :'( nasıl gönderdik yanlız başına daha offroadcularla film çekecekti bütün hünerlerimizi sergiliyecekti :'(makina ve insanın doğa içindeki zorlu mücadelesini beyazperdeye aktaracaktı diye hayıflacaksınız :'(