Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 767,565
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

parodi' Alıntı:
Grubun çok güzel filmlerini çekicem belgesel tadında tabiki serkanın katkılarıyla;ulen bu fatih çakma offroadçu ama iyi sinemacıymış be maşşallah diyceksiniz).sevgiler saygılar.
Fatih hoşgeldin aramıza.
Öncelikle geçmiş olsun.
Şu film olayı diyorum, yaani meşhur olacaz ;D ( aramızda meşhur olanlar var aslında, eski Türk filmlerindeki salıncak sahnelerinde rol aldılar kendileri ) ;D

Etiketler

birisi ağır abiliğime bişeymi dedi sinek vızıltısımı anlamadım
hani bu abi diyorum, ağırdır diyorum, ayağı kayar diyorum, birisinin üstüne düşer diyorum

Resmen açık tehdit var. Hayati tehlike altındayım. Bundan sonra gezilerinize gelemeyeceğim

Şu sahneyi artık youtube da görsek diyorum.. Birisini sallanırken gördük, sonra kopuk salıncak gördük.. bir de ağlayan bir sürü çocuk

Çocuklar salıncak kopmadan öncede ağlıyordu yaa.. Birisi salıncaklarını ellerinden mi almış ne ;D

yani kimse yemedi içmedi herkes beni çekti öylemi
o zaman kapak olmama şaşırmamak gerek çok çekici bir günümdeymişim dün
hakan bizde tehdit olmaz kardeşim ya olsa olsa kaza olur 'kaza'

hakanımı tehdit edenin üzerine ya ben düşersem dermişim ;D

hakan hoşbulduk şimdi gördüm mesajı fotoları görünce gelemedim diye yüreğim sızladı doğrusu ama fatih küllerinden doğacak.

şenol isminde bir yönetmen arkadaşım trt'ye bir dizi çekmeye başladı dizinin ismi "gönül salıncağı" yeni isimler arıyo duyrulur... :

ben tövbe ediyorum artık içinde salıncak geçen cümleler kurmayacağım

parodi' Alıntı:
şenol isminde bir yönetmen arkadaşım trt'ye bir dizi çekmeye başladı dizinin ismi "gönül salıncağı" yeni isimler arıyo duyrulur... :
kurgusunu yapıyım isterse gerçi ben üç sene önce kurgu yapmayı bıraktım ama

başrol oyuncusu hazır birader; yüceeeeeeeeeeeeeelll; in salıncakdan da gel oolum; bak amcalar filmde oynatacakmış seniiii ;D ;D ;D

montajı nerde yapıcak bilmiyorum şafakta yapar muhtemelen yapım şirketi şafağın sokağında.ama bi sorarım montajcısı varmı yokmu.

Fatihcim; (parodi) tekrar tekrar geçmiş olsun; bunlar seni yıldırmasın... Ben de bana bişi olmuo olmuo diodum; motora 4 milyar sıkışmış ;D

el nino fatihim; sana da geçmiş olsun; aradıımda nie sölemedin dün gece ya? üzüldüm şimdi; ha mavi cj de donmuşum ha senin cj de; ne fark eder ki ? ;D ;D ;D