Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 745,959
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

arkadaşlar bunu konu oldu biti dünde kalmış oması lazım gerkmezmi serkan serkan hocam geleceğe bakmak lazımm buradanda yazayım ..motor konusunda falan alıntı yapmış olmam gereksizdi tekrar belirttim olmuş tur dediğim gibi geleceğe bakalımm

Etiketler

tyt.fan' Alıntı:
biz araçlarla ilgili biraz eleştirdikmi yada yok daha neler dedikmi filan mesaj silen moderatörler nerde.y.uysal.m.kemik.saydı sevgi dersi verirler biz araçlarla ilgili bi polemik yaşasak.muhabbete bak

EVET YA
KATILIYOM SİZE

ARKADAŞLAR TARTIŞMAYALIM SAYGILI YAZIN MESAJLARINIZI ARAMIZDA BÜYÜK ARKADAŞLARIMIZ VAR

YOKSA BEN GELMEM HONDAM İLE BAK

Beyler,öncelikle işi tadında ,kararında bırakmayı bilmek lazım,seviyeyi düşürmeden,bu ortamda neden bulunduğumuzu hatırlatmak isterim.Doğaya olan tutkumuz bizi asgari müşterek de birleştiriyor,moderatörlere yöneltilen eleştiriye katılamıyorum,burası lise kantini değil,onlar da dadı değil.Bu nedenle üslupta herkes bir parça saygılı olursa ve nezaketi gözardı etmezse,amaçtan uzaklaşmamış oluruz 8) Markası,şekli ne olursa olsun,araç "araçtır" lütfen bunu gözardı etmeyiniz 8)

Festivalde duzenlenecek off road oyunlari hakkinda bilgisi olan var mi?

vosdost' Alıntı:
Festivalde duzenlenecek off road oyunlari hakkinda bilgisi olan var mi?

Üstat bildiğim kadarıyla,offroad,geocaching,kros etkinlikleri var,program başlığında okumuştum,bulabilirsem linki de ekliycem...

verdiğimiz rahatsızlık için kendi adıma özür dilerim

alpaslaepli bursaya gelecek ve
konuşup anlaşacağız.

konu temmuz ayına kadar benim için kapanmıştır.

saygılarımla....

Hocam off road oyunlari var ama icerik yok.
Icerigini merak ediyorum.
:smiley:

Kurtlari dokmek lazim. cuma yamur yagarsa cumartesi camura batmak lazim.mangal yakmak lazim.muhabbet etmek lazim :smiley: :smiley:

vosdost' Alıntı:
Hocam off road oyunlari var ama icerik yok.
Icerigini merak ediyorum.
:smiley:

Linki bulamadım,dün akşam programı okumuştum,keyifli bir aktivite olacak :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR