SDC' Alıntı:Niye kamplara bölündüğümüzü sormamın bir sakıncası var mı acaba ?
Zirve,anakamp,kamp I,II...v.s. ne demek ?
Kamp I de olmak için ne yapmam lazım (2 numara bana göre değil,hep 1. olmak isterim ;D )
Ayrıca özel mesaj neden gönderilemiyor ?Ercüment Oflas arkadaşım aracımın son fiyatını soruyor,özel mesaj göndermek istiyorum ama gönderemiyorum.Nereden gönderildiğini bulamadım çünkü...
Birileri dikkate değer bulup sorularımı cevaplayabilirse çok memnun olurum ...
AYDURAN' Alıntı:camouflage kullanıcı adıyla sitemize üye olan arkadaşımız İlhami Özdemir'in babası vefat etmiştir...Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve arkadaşımıza başsağlığı dilerim...
4 L' Alıntı:mermerde sucuk ??? bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış sayende yeni bir şey öğrendik doktor !
evedilaz' Alıntı:orkun by bugün maslakda aracınızı bizzat inceledim çok harika olmuş tek bi eksigi var bence bi merdiven))
gerçekden çok çok emek verilmiş allah kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmayı nasibetsin vaktim yokdu sizi arayamadım bende arabayı bırakdım inşallah almaya geldigimde müsait olursanız görüşürüz ..
suatkabal' Alıntı:ERHANranger arkadaşımızın ANNANESİ rahmetli olmuştur.gaziosmanpaşa küçükköy seyrantepe camiiden bugün ikindi namazına mütakip defnedilecektir.
Jeep34' Alıntı:Nadir abi avatarın gayet güzel olmuş..Seni tanımazsaydım o resimden tırsardım ;D
MK51' Alıntı:Orkun saat 5-6 civarı Maslak'ta olucam.
Sen kaça kadar oradasın?...