Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 953,992
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ben biraz pinpirikliyim ne yapayım düzgün olması lazım kağıtların çok uğraştım valla bi dünya kağıt vardı ;D

Etiketler

evet çok güzel canım o şekılde degerlendırmen. bana gelince daha birşey yapmadım dıyebılırım ama gözüme çarpan çöpleri topluyorum kolıdorlara bıle atılıyor ya sonra mılletin ayagının altında dışarı cıkıyor bu arada parfüm kullanmada da aşırıya kaçmıyorum ::smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Ebru; Elebaşı sen olmasan da yemek örgütüne üye olduğunu itiraf ediyorsun yine de.

Savcı mütealasını yakında hazırlayıp burada duyurur merak etme.
Az sabır.
;)

;D tamam itiraf ediyorum herkesi ben kışkırtıyorum burda gördüklerim olsun istiyorum :D

Esra genelde telefonlarda sohbet ederek çalışıyordu ama ne oldu bugün acaba arkadaşların formdan düştü sanırım ;D

dilemma' Alıntı:
Esra genelde telefonlarda sohbet ederek çalışıyordu ama ne oldu bugün acaba arkadaşların formdan düştü sanırım ;D

Hiştttttt,

Arkadaşları deşifre etmeyelim.
Herkes senin gibi öğrenci değil.
Patronu müdürü neyim falan okur bu mesajları ;D

Nette yazıyordu;
Adamın biri büroda atık kağıtlardan top yapmış. Oynamış. Üşenmemiş videoya çekmiş.
Yine üşenmemiş nette yayına sokmuş.
Viedoyu seyreden müdürü ; " X Bey , eşyalarınızı toplar mısınız.? " mesajı yollamış.

;)

şey ya benim bahsettiğim Esra bizim Esra değil ya ::smiley: ama o adamın biride çok abarmıs canım bizim kız çok çalışkan maşallahh ;)

Belli belli baksana serbest muhabbeti bırakıverdi hemen.
Cırt cırt kağıt kesiyor hala
;)

gulbinb' Alıntı:
merhaba
Ben gülbin istanbulda yaşıyorum fırsat bulduğum her zaman istanbul çevresindeki doğa yürüyüşlerine katılıyorum. 20 yıldır zaman zaman ara versemde sürekli doğaya kaçıyorum. Ancak hafta sonu doğaya gidersem bir hafta istanbulun keşmekeşine katlanabiliyorum. Yürüyüşlerde görüşmek dileğiyle...

Merhaba Gülbin ,
Gezenbilir.com Ailesine ;
hosgel.jpg

Nice Paylaşımlarda buluşmak dileği ile,
Sevgiler

on_air' Alıntı:
herkese merhabalar. ben kocaeliden murat. bende dünyanın kentleşmeye başlamamış,havasında bozulmamış yerlerine hayranım. yeni üyeyim. resim eklemeyi öğrenince sizlerle paylaşacağım doğa ziyaretlerimi.

Selam Adaş ,
Gezenbilir.com Ailesine bir Murat daha katıldı seninle beraber,
images.jpg

Forum sayfalarına Fotoğraf ekleme konusunda sana yardımcı olacak sayfamızın linki ise ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020

Forum üzerinden de Fotoğraf ekleyebilirsin ama daha küçük boyutta ve daha yavaş açılmasına sebeb olacak.
Tercih senin.

İyi Çalışmalar

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR