KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sabahki günaydınım şimdi vetomu yedi anlayamadım. selamlaşmanın kıstaslarını alabilirsem riayet etmeye çalışırım. sözlerimi iyi akşamlar diye bitirecektim ama cevap gelmesini bekliyorum. sonra uygunsa nasıl olsa bol bol mesajlaşırız.
Bir kıstasımız yok Behiçefe burada istediğin gibi muhabbet yapabilirsin, yapacaklarını anlatabilirsin, geyik bile yapabilirsin
behicefe' Alıntı:
sabahki günaydınım şimdi vetomu yedi anlayamadım. selamlaşmanın kıstaslarını alabilirsem riayet etmeye çalışırım. sözlerimi iyi akşamlar diye bitirecektim ama cevap gelmesini bekliyorum. sonra uygunsa nasıl olsa bol bol mesajlaşırız.
teşekkür ederim zerrin hn. benim mesajımın konu ile ilgili olmadığını öğrendikten sonraki günaydınları okumam üzerine yazılmış bir yazı idi öğrendiğim iyi oldu sağolun.
Ben buldum Tanışma platformuna yazmışsın o nedenle bulamadın burada , bu tür muhabbetleri Serbest Muhabbet Köşemizden yapıyoruz
Ynt: Tanışma Platformu (Trekking)
« : Bugün 07:41:00 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
günaydın;
umarım yeni günün getirdiği ümit ve neşe günlük yaşam kavganızda gün boyu yanınızda olur ve elem. tasa yanınıza yaklaşamaz. talihsizlik kaderiniz olmaz. esen kalın.
Arkadaşlar Tanışma Platformu köşemizde henüz kendinizi tanıtmadıysanız isim, soyadı, yaşadığınız il , uğraşlarınız başta olmak üzere kendinizi bir kaç cümle ile tanıtısanız memnun olacağız