Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 857,768

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Evet aklımdayken yapıveriim deedim. İşyerinden hallettim. Biletleri de aldım bu arada. :smiley:

:smiley: Forum adının altına adını, soyadını ve ilini yazarsan çok iyi olacak .

Sende geliyorsun Çanakkaleye , güzel bir etkinlik olacak Gezenbilir Ailesi için :smiley:

bilgisayar konusunda kabiliyetliğimi tanıyınca göreceksin. lap topumu yanımda getirsem. forumun altına resmimi ve dediklerini yapmamda yardımcı olurmusun?

Elbette yardımcı olurum , ama o zamana kadar beklemeden bu linkten fotoğraf yüklemyi çok kolay yapabilirsin

http://67.205.20.151/index.php?topic=1020.0

önce photobucket programını yükle bilgisayarına , sonrası çok kolay :smiley:

sağol ben almayayım beklerim edeplice. birde yeni fark ettim adımın altında yeni üye yazıyordu sonra forum üyesi yazmaya başladı şimdide anakamp var. bunun fena fiilah derecesi nedir. anakamp iyi bir şeymi. başka ne yazacak hazırlıklı olmam gerekirmi? yüzük hakkında yazdığını okudunmu. ayrı ayrı da cevaplayabilirsin.

Tamam sen bilirsin artık

anakamp neden yazıyor bilemiyorum sadece forum üyesi yazacak ama teknik çalışmalar var forumumuz da sanırım o nedenle değişimler oluyor :smiley:

yüzük hakkında okudunmu soruna okumadım

ve ben şimdi çıkıyorum sana iyi akşamlar, görüşürüz .

behicefe' Alıntı:
sağol ben almayayım beklerim edeplice. birde yeni fark ettim adımın altında yeni üye yazıyordu sonra forum üyesi yazmaya başladı şimdide anakamp var. bunun fena fiilah derecesi nedir. anakamp iyi bir şeymi. başka ne yazacak hazırlıklı olmam gerekirmi? yüzük hakkında yazdığını okudunmu. ayrı ayrı da cevaplayabilirsin.

Günaydın diyemeden konuya balıklama dalayım ;D

Merhaba Behiç bey,
Cuma günü yazmış olduğunuz mesajı hatalı konu başlığına (Tanışma platformu) yazdığınız için sildim.
Mesajnızı alıntılayarak Serbest Muhabbet köşesine taşıdım.
ve konuyu 149 nolu mesajımda açıkladığımı hatırlıyorum ;D

Yeni Üye - Ana Kamp - Moderatör vs vs ayrımlarına gelince ,
Foruma yolladığınız mesaj sayısı ile doğru orantılı bir şekilde bu yazılar değişecektir.
Tam rakamları bende bulamadım :smiley:
Ana Kamp - 1.Kamp - 2.Kamp - 3.Kamp şeklinde devam ediyor diye hatırlıyorum.
:smiley:

Diğer yönetici arkadaşlarımız ile bir konuşur daha ayrıntılı şekilde sizi aydınlatırız.

İyi Çalışmalar.

Öz Murat,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.