yol' Alıntı:Bu hatalı bir soru, yükle tabi ki ;D
pınarkaracar' Alıntı:Günaydın Murat
Eline sağlık yine![]()
Jazz' Alıntı:Tamam . Fotoğrafları bilgisayara yükledim şimdi internete yükliyicem![]()
CQC7' Alıntı:Selamlar,
Ben Barkın Türkmen.
Ankara da yaşıyorum 36 yaşındayım.Lise yıllarımdan beri kampçılıkla uğraşırım ancak son zamanlarda yoğun iş hayatım sebebi ile doğa ya çıkma fırsatım olmuyordu.
Artık bu durumu değiştirmek için yeşil sahalara dönme kararı aldım.Trekking ile başlayıp eski formumu kazandıkça kapmçılık ile devam etmeyi düşünüyorum.
ceranus' Alıntı:Aramıza yeniden hoşgeldin Barkın Türkmen
Ankara treklerini en çok ben duyuruyorum bura da , bir tanesine bizimle gelirsin , dolayısı ile trekkinge de başlamış olursun
Aslında bu hafta sonu Gezenbilir Çanakkale gezimiz var keşke katılsaydın linkini vereyim de bir bak istersen ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11807.100
nihal akoglu' Alıntı:merhaba..nihal ben 5-6 ay gibi oldu gezen bilir ailesiyle tanışalı..ilk fotografla başladım ama site dışında trekking de yaptım günü birlik turlarla..buralarda olursa seve seve katılırım...bu arada tezMertek artık takip etmeye çalışıcam en azından ilgimi çeken konulardateşekkür ederim....
behicefe' Alıntı:günaydın. Murat dün boyoz ve çay resmi gördüm. oraların kıymetini bil burlarda boyozcular yok ama çakma kumrucular var. farkını biz biliyoruz da bilmeyen kumru diye alıyor.