Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 858,413
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

İsmet aramıza bir kere daha hoşgeldin :smiley:

Everest planın için şimdiden sana başarılar diliyorum, bol fotoğraf bekliyorum :smiley:

2 Mayısa çok az kaldı, hazırlıklar tamamdır sanırım :smiley:

Etiketler

Bugün sülüklügöl'e trekkinge gittik , fotoğraflarım var , onları yeni başlık altında yükliyimmi ?

Günaydın Arkadaşlar ,

İzmir'e özgü Boyoz ile sıcak Çay ister misiniz.?

boyozdb3.jpg

Afiyet Şeker Olsun.

Tamam . Fotoğrafları bilgisayara yükledim şimdi internete yükliyicem :smiley:

CQC7' Alıntı:
Selamlar,
Ben Barkın Türkmen.
Ankara da yaşıyorum 36 yaşındayım.Lise yıllarımdan beri kampçılıkla uğraşırım ancak son zamanlarda yoğun iş hayatım sebebi ile doğa ya çıkma fırsatım olmuyordu.
Artık bu durumu değiştirmek için yeşil sahalara dönme kararı aldım.Trekking ile başlayıp eski formumu kazandıkça kapmçılık ile devam etmeyi düşünüyorum.

Merhaba Barkın ,
Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldin.

Ankaralı üye arkadaşlarımız senin yeşil sahalara dönmene en kısa sürede yardımcı olacaklardır.
Sadece sayfalarımızı takip etmen ve aktif olman yeterli.

İzmir'den Selam ve Sevgiler,

Öz Murat,

Aramıza yeniden hoşgeldin Barkın Türkmen :smiley:

Ankara treklerini en çok ben duyuruyorum bura da , bir tanesine bizimle gelirsin , dolayısı ile trekkinge de başlamış olursun :smiley:

Aslında bu hafta sonu Gezenbilir Çanakkale gezimiz var keşke katılsaydın linkini vereyim de bir bak istersen ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11807.100

ceranus' Alıntı:
Aramıza yeniden hoşgeldin Barkın Türkmen :smiley:

Ankara treklerini en çok ben duyuruyorum bura da , bir tanesine bizimle gelirsin , dolayısı ile trekkinge de başlamış olursun :smiley:

Aslında bu hafta sonu Gezenbilir Çanakkale gezimiz var keşke katılsaydın linkini vereyim de bir bak istersen ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11807.100

Teşekkürler ceranus,

Ankara trekking duyurularını takip edeceğim.

merhaba..nihal ben 5-6 ay gibi oldu gezen bilir ailesiyle tanışalı..ilk fotografla başladım ama site dışında trekking de yaptım günü birlik turlarla..buralarda olursa seve seve katılırım...bu arada tezMertek artık takip etmeye çalışıcam en azından ilgimi çeken konularda :smiley: teşekkür ederim....

günaydın. Murat dün boyoz ve çay resmi gördüm. oraların kıymetini bil burlarda boyozcular yok ama çakma kumrucular var. farkını biz biliyoruz da bilmeyen kumru diye alıyor.

nihal akoglu' Alıntı:
merhaba..nihal ben 5-6 ay gibi oldu gezen bilir ailesiyle tanışalı..ilk fotografla başladım ama site dışında trekking de yaptım günü birlik turlarla..buralarda olursa seve seve katılırım...bu arada tezMertek artık takip etmeye çalışıcam en azından ilgimi çeken konularda :smiley: teşekkür ederim....

Hoşgeldiniz Nihal Hanım ,

İlk mesajınız hayırlı olsun. :smiley:
Tanışma Platformu (Trekking) köşesinde kendinizi kısaca tanıtırsanız çok sevineceğiz.
İlgili Link;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.0

İstanbullu arkadaşların düzenleyeceği etkinliklere (İlle de Gezenbilir.com'a ait olması gerekmiyor) katılmanız dileğimle.
İyi Çalışmalar ve Haftalar.

Öz Murat,

behicefe' Alıntı:
günaydın. Murat dün boyoz ve çay resmi gördüm. oraların kıymetini bil burlarda boyozcular yok ama çakma kumrucular var. farkını biz biliyoruz da bilmeyen kumru diye alıyor.

Günaydın Behiç ve diğer tüm Gezenbilir.com Ailesi.

Valla İstanbul da bir Boyoz fırını açsak Taksim de köşeyiz köşe.!
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,975
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR