Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,257
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

İzmir dışında kuzenimin düğünü var 27 Haziran gibi burdan yola çıkmam gerekiyo duyuruyu okuduğumdan beri bişekilde ayarlama yapmaya çalışıyorum ama mümkün olmayacak galiba :'(

Etiketler

Kaçırırsam çok üzülürüm onuniçin off-road oyunlarına gittiğim insanları oraya gitmeye de ikna etmeye çalışıyorum . Büyük ihtimal öss den sonra dinlenme olsun diye beni götürmek isterler :smiley:

Koşulların bu yıl uymuyorsa seneye mutlaka uydur Esracım :D

EsR@' Alıntı:
İzmir dışında kuzenimin düğünü var 27 Haziran gibi burdan yola çıkmam gerekiyo duyuruyu okuduğumdan beri bişekilde ayarlama yapmaya çalışıyorum ama mümkün olmayacak galiba :'(

Batonlarını da kap gel Berat :D ( Almış olabileceğini düşünündüm )

Jazz' Alıntı:
Kaçırırsam çok üzülürüm onuniçin off-road oyunlarına gittiğim insanları oraya gitmeye de ikna etmeye çalışıyorum . Büyük ihtimal öss den sonra dinlenme olsun diye beni götürmek isterler :smiley:

Daha almadım :smiley: internetten alışveriş yapamıyorum , orda batona gerek olmaz heralde ama bisikletimi getirmeye çalışırım :smiley:

Bisiklet süper olur Beratcım :D , benim ki yazlıkta olduğu için adını bile anmıyorum :(

facebook taki açıklamada bisiklet getirin gibi birşeyler yazıyordu ama orda otların arasında bisiklete binilirmi bilmem hemde kaskım yokken :smiley:

Yarış yapmayacaksın Berat, sorun olmaz , aksine çok keyifli oluyor, tabii dağ bisikleti ise ?

Jazz' Alıntı:
facebook taki açıklamada bisiklet getirin gibi birşeyler yazıyordu ama orda otların arasında bisiklete binilirmi bilmem hemde kaskım yokken :smiley:

Veee ben de çıkıyorum arkadaşlar, Kaz Dağları Fotoğraflarını yükledim , bakalım nasıl bulacaksınız , hepinize iyi akşamlar diliyorum :smiley:

ceranus' Alıntı:
Yarış yapmayacaksın Berat, sorun olmaz , aksine çok keyifli oluyor, tabii dağ bisikleti ise ?
Evet dağ bisikleti , yarış yapmayacacağım ama çamur daha zevkli olur bence :smiley:

Günaydın Arkadaşlar,

Bülent uyurken dükkanı açalım doğum günü olan üyelerimize kutlama mesajlarını yollayayım fırsatta varken.

İyi Günler hepinize,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.