Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 996,793
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

İzmir dışında kuzenimin düğünü var 27 Haziran gibi burdan yola çıkmam gerekiyo duyuruyu okuduğumdan beri bişekilde ayarlama yapmaya çalışıyorum ama mümkün olmayacak galiba :'(

Etiketler

Kaçırırsam çok üzülürüm onuniçin off-road oyunlarına gittiğim insanları oraya gitmeye de ikna etmeye çalışıyorum . Büyük ihtimal öss den sonra dinlenme olsun diye beni götürmek isterler

Koşulların bu yıl uymuyorsa seneye mutlaka uydur Esracım

EsR@' Alıntı:
İzmir dışında kuzenimin düğünü var 27 Haziran gibi burdan yola çıkmam gerekiyo duyuruyu okuduğumdan beri bişekilde ayarlama yapmaya çalışıyorum ama mümkün olmayacak galiba :'(

Batonlarını da kap gel Berat ( Almış olabileceğini düşünündüm )

Jazz' Alıntı:
Kaçırırsam çok üzülürüm onuniçin off-road oyunlarına gittiğim insanları oraya gitmeye de ikna etmeye çalışıyorum . Büyük ihtimal öss den sonra dinlenme olsun diye beni götürmek isterler

Daha almadım internetten alışveriş yapamıyorum , orda batona gerek olmaz heralde ama bisikletimi getirmeye çalışırım

Bisiklet süper olur Beratcım , benim ki yazlıkta olduğu için adını bile anmıyorum

facebook taki açıklamada bisiklet getirin gibi birşeyler yazıyordu ama orda otların arasında bisiklete binilirmi bilmem hemde kaskım yokken

Yarış yapmayacaksın Berat, sorun olmaz , aksine çok keyifli oluyor, tabii dağ bisikleti ise ?

Jazz' Alıntı:
facebook taki açıklamada bisiklet getirin gibi birşeyler yazıyordu ama orda otların arasında bisiklete binilirmi bilmem hemde kaskım yokken

Veee ben de çıkıyorum arkadaşlar, Kaz Dağları Fotoğraflarını yükledim , bakalım nasıl bulacaksınız , hepinize iyi akşamlar diliyorum

ceranus' Alıntı:
Yarış yapmayacaksın Berat, sorun olmaz , aksine çok keyifli oluyor, tabii dağ bisikleti ise ?
Evet dağ bisikleti , yarış yapmayacacağım ama çamur daha zevkli olur bence

Günaydın Arkadaşlar,

Bülent uyurken dükkanı açalım doğum günü olan üyelerimize kutlama mesajlarını yollayayım fırsatta varken.

İyi Günler hepinize,