Hoşgeldin mesajları için teşekkür ederim , hoşbuldum o zaman bende tekrar diyelim.
Uzun zamandır girmiyordum , hatırlatma e-maili ile vesile olmuş oldu...
2009-Nisan ayında tekrar yazıyazar diyorum Selvi için.
Daha önce ki son mesajı 27-08-07 idi. Bugün de mesaj yazınca 9,5 ayda 1 mesaj yazıyor.O zaman bir sonraki mesajını 2009 Nisan ayında yazacağını düşünüyorum
;D
Yanlız olurda sistem tarafından normal zaman dilimi haricinde bir hatırlatma maili gönderirsek belki aklına gelebilir.
böylelikle bünye fonksiyonlarının normal hatırlama zamanı haricinde, bizim destekleyici unsurlarımızı da katarsan bu süre 4 ay 15 günü geçmez diye düşünüyorum.
Yazdıkalrınız keyifli , Erkut rahat olabilirsin.Ama ben dönem dönem bazı şeylerden çok uzak kalıp dönem dönemde çok fazla ilgilenen ilginç bir bünyeye sahibim , o yüzden hatırlatma mailleri gerçekten etkili olabilirBirde eklemeden geçemiycem , gerçekten bir hafıza problemim var
Yazdıkalrınız keyifli , Erkut rahat olabilirsin.Ama ben dönem dönem bazı şeylerden çok uzak kalıp dönem dönemde çok fazla ilgilenen ilginç bir bünyeye sahibim , o yüzden hatırlatma mailleri gerçekten etkili olabilirBirde eklemeden geçemiycem , gerçekten bir hafıza problemim var
Hımm , bold karakter...Peki mesaj alındı...
Ama siz burda bir İzmir ittifakı yapmışsınızzzz , olmaz ki..İstanbulda yaşayıpda full hafızaya sahip olmak gerçekten zor
ah selvi kardeşim ah sen benim burada bir istanbullu olarak neler çektiğimi bir bilsen
bu arkadaşlarım toplanıyor, izmirce konuşuyorlar ben hep yanlız kalıyorum