Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 997,861
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Zerrin gelmeyi o kadar çok isterimki ama daha öncede söylemiştim benim kuzenin düğünü var
gitmezsem çok kötü olur herhalde sonsuza kadar konuşmaz benimle :smiley:
Ama çok büyük kayıp gelememek bununda farkındayım :(

Etiketler

ceranus' Alıntı:
28-29 Haziranda biz Bolu Aladağlardayız Esra , üstelik Gezenbilirin çoğu orada olacak ama sizden kimse gelmiyor baksana, hadi kalkıp gelin , hep birlikte olalım, ayrı gayrı olmamış olur :D

Para yok para.
:smiley: :smiley:

Battı balık yan gider.

Hadi düğünü anladım da , Murat senin şu para yok demeni anlamam mümkün değil yani söyleyeyim ;D

Artık bi dahaki gezenbilir etkinliğine saklayalım iştahımızı ne yapalım :smiley:
Umarım kısa bir süre zarfında tekrar böyle bi etkinlik düzenlenir ve bizde orda olma şansını yakalarız...

Bunca lak lak ve iş yeri çalışmaları arasında bugün açtığım iki konunun linkini de vereyim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13988.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13979.0

ceranus' Alıntı:
Hadi düğünü anladım da , Murat senin şu para yok demeni anlamam mümkün değil yani söyleyeyim ;D

Biz Dünya'dan gider olduk ,
Kalanlara Selam olsun.
Bizim için hayır dua,
Edenlere selam olsun

Ecel büke belimizi,
Söyletmeye dilimizi,
Hasta iken halimizi,
Soranlara Selam olsun.

:smiley:

1232.gif

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13979.0
Güzel program..
Geçen yaz gitmiştim...İkinciye sizle kısmet olsun derdim ama üçüncüye diyelim:smiley:

Günaydın Millet ,

Nuran yine erkencisin bakıyorum da.

Hava çok mu çok sıcak İzmir'de. Serinlemek isteyenler için Hasan Boğuldu Büvetini emrinize sunuyorum.
Suyun soğukluğundan üşütenlerden forumumuz sorumlu değildir.
;D

KD211006023.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR