EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 19 Haz 2008 #2,065 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Rica ederim Nuran afiyet olsun Nasılsın işler yoğunmu yine..
biophilia Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer bornova 19 Haz 2008 #2,066 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyiyyim Esracığım,teşekkür ederim.İşler yoğun maalesef.Önümde bir yığın evrak var.Sen nasılsın?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyiyyim Esracığım,teşekkür ederim.İşler yoğun maalesef.Önümde bir yığın evrak var.Sen nasılsın?
EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 19 Haz 2008 #2,067 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Benimde öyle sorma bir sürü dosyalar var rapor çıkarmam gerekiyo işler yoğun şimdide adliyeye gidicem açmam gereken dava ve takipler var. 1 saat sonra dönerim sana kolay gelsin görüşürüz
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Benimde öyle sorma bir sürü dosyalar var rapor çıkarmam gerekiyo işler yoğun şimdide adliyeye gidicem açmam gereken dava ve takipler var. 1 saat sonra dönerim sana kolay gelsin görüşürüz
biophilia Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer bornova 19 Haz 2008 #2,068 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Görüşürüz Esra.iyi bak kendine
S selly Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 19 Haz 2008 #2,069 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın herkese; Gerçi öğle saatleri geliyor ama benim mesai böyle
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın herkese; Gerçi öğle saatleri geliyor ama benim mesai böyle
biophilia Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer bornova 19 Haz 2008 #2,070 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Selvi,hoşgeldin
S selly Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 19 Haz 2008 #2,071 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Haz 2008 #2,072 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi Çalışmalar Esra , Hoşgeldin Selvi ,
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Haz 2008 #2,073 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Arkadaşlar Bugün Esr@'nın Doğum Günü; Esra; Yeni yaşın sana Sağlık ve Mutluluk getirsin.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Arkadaşlar Bugün Esr@'nın Doğum Günü; Esra; Yeni yaşın sana Sağlık ve Mutluluk getirsin.
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 19 Haz 2008 #2,074 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Nice mutlu yıllara Esra arkadaşım...
EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 19 Haz 2008 #2,075 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok tşk. ederim Murat saol
biophilia Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer bornova 19 Haz 2008 #2,076 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben de doğum gününü kutluyorum Esra.Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın.Daha nice yaşlara
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben de doğum gününü kutluyorum Esra.Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın.Daha nice yaşlara
EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 19 Haz 2008 #2,077 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) MK51' Alıntı: Nice mutlu yıllara Esra arkadaşım... Genişletmek için tıkla ... Çok Tşk. ederim arkadaşlarım Umarım yaşlı bi nine olduğum zamanda hala bu formda bu şekilde muhabbet ediyo oluruz bağımızı koparmadan ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) MK51' Alıntı: Nice mutlu yıllara Esra arkadaşım... Genişletmek için tıkla ... Çok Tşk. ederim arkadaşlarım Umarım yaşlı bi nine olduğum zamanda hala bu formda bu şekilde muhabbet ediyo oluruz bağımızı koparmadan ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Haz 2008 #2,078 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) EsR@' Alıntı: Çok tşk. ederim Murat saol Genişletmek için tıkla ... Birşey değil. Vişne suyu iyi gider sanırım.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) EsR@' Alıntı: Çok tşk. ederim Murat saol Genişletmek için tıkla ... Birşey değil. Vişne suyu iyi gider sanırım.
S selly Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 19 Haz 2008 #2,079 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Mutlu Yıllar Esra
EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 19 Haz 2008 #2,080 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Nurancım tşk. ederim, Sanada tşk. ederim Selvi Oooo meyve sularıda geldi
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Nurancım tşk. ederim, Sanada tşk. ederim Selvi Oooo meyve sularıda geldi