Rica ederim seni tanıdığımıza çok sevindik ve etkinliklerimize de katılmanı ya da kendi etkinliklerini bizimle paylaşmanı dileriz
Y@R@LI.KURT' Alıntı:
Merabalar Öncelikle Zerrin Hanıma Tanışma Yolunu Gösterip Kaybolmama Neden Olmadığı İçin Teşekkürlerimi Borç Bilirim Vala İşin Açıkcası Ben Fazla Doğayla HAşır Neşir Olamıyorum Yoğun İş Temposu Yüzünden Ama Şuda Bir GErçekki Fırsat Buldukca Mangal Yapmaya KAçıyorum Ama Doğayı Ve Doğadakileri Çok Severim Kendimi FAzla Tanıtacak Bir Özelliğim Yok Zamanla Fırsat Oldukca Tanırsınız Zaten Ayrıca Bu Siteye Emeği Geçen Tüm HErkese Teşekkürler ....
Merhabalar kendimi tanıtmam gerekiyor biliyorum.Nimet ben. istanbul da yaşıyorum. Eğitimciyim ve alanımla ilgili çalışıyorum. Doğada bulunmayı çok sevmeme rağmen yalnızca bir defa trekking yaptım ve bundan sonra daha fazla dahil olmak istiyorum.Fotoğraf çekmeyi seviyorum ve Fuji S6500fd bir makinam var. Sanırım tanışmak için bu başlangıç yeterli en kısa zamanda birçok kişiyle görerek ve duyarak tanışmayı umuyorum. Herkese selamlar...