Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 999,191

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Y@R@LIKURT (Ünal) yeniden hoşgeldin diyorum :smiley:

Rica ederim seni tanıdığımıza çok sevindik ve etkinliklerimize de katılmanı ya da kendi etkinliklerini bizimle paylaşmanı dileriz :smiley:

Y@R@LI.KURT' Alıntı:
Merabalar Öncelikle Zerrin Hanıma Tanışma Yolunu Gösterip Kaybolmama Neden Olmadığı İçin Teşekkürlerimi Borç Bilirim Vala İşin Açıkcası Ben Fazla Doğayla HAşır Neşir Olamıyorum Yoğun İş Temposu Yüzünden Ama Şuda Bir GErçekki Fırsat Buldukca Mangal Yapmaya KAçıyorum ;) Ama Doğayı Ve Doğadakileri Çok Severim Kendimi FAzla Tanıtacak Bir Özelliğim Yok Zamanla Fırsat Oldukca Tanırsınız Zaten Ayrıca Bu Siteye Emeği Geçen Tüm HErkese Teşekkürler ....

İyi Güzel Hoşta ,
Tanışma Platformunun özünü yok etmeye başladık yavaş yavaş.

Kim nereden , kaç yaşında ne iş yapar vs vs tarzında hiç bir bilgi verilmiyor.
:(

Murat aramıza katılan arkadaşlarımız kendilerini kendi istedikleri gibi tanıtsınlar, bunda bir sorun yok ;)

103.gif

Arkadaşlar ,

ozgurus80' Alıntı:
Merhabalar kendimi tanıtmam gerekiyor biliyorum.Nimet ben. istanbul da yaşıyorum. Eğitimciyim ve alanımla ilgili çalışıyorum. Doğada bulunmayı çok sevmeme rağmen yalnızca bir defa trekking yaptım ve bundan sonra daha fazla dahil olmak istiyorum.Fotoğraf çekmeyi seviyorum ve Fuji S6500fd bir makinam var. Sanırım tanışmak için bu başlangıç yeterli en kısa zamanda birçok kişiyle görerek ve duyarak tanışmayı umuyorum. Herkese selamlar...

Merhaba Nimet ,

HosgeldiniZ.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR