TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 23 Haz 2008 #2,145 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ceranus' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi haftalar diyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ,
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ceranus' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi haftalar diyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ,
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 23 Haz 2008 #2,146 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ben bugün tatlıları ısmarlıyacağım dedim ama belki hala yemek yemeyen vardır. bunlar Üsküdar köylü pazar yerindeki kadınların işlettiği Koparan'dan,
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ben bugün tatlıları ısmarlıyacağım dedim ama belki hala yemek yemeyen vardır. bunlar Üsküdar köylü pazar yerindeki kadınların işlettiği Koparan'dan,
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 23 Haz 2008 #2,147 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yemek yemiş olanlar içinde seçeneklerimiz mevcut. tekirdağ peynir helvasına buyrun.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yemek yemiş olanlar içinde seçeneklerimiz mevcut. tekirdağ peynir helvasına buyrun.
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 23 Haz 2008 #2,148 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bu tat size yabancı geldi ise İncir tatlısıda var.
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 23 Haz 2008 #2,149 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tamam biz bunları zaten yiyoruz diyorsanız. bunu verelim. bir tadına bakın.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tamam biz bunları zaten yiyoruz diyorsanız. bunu verelim. bir tadına bakın.
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 23 Haz 2008 #2,150 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) biraz daha geniş düşünüp yeni tatlar denemek isteyen olur diye menüyü geniş tuttuk. portakal kabuğundan tatlı olurmu demeyin oluyor.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) biraz daha geniş düşünüp yeni tatlar denemek isteyen olur diye menüyü geniş tuttuk. portakal kabuğundan tatlı olurmu demeyin oluyor.
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 23 Haz 2008 #2,151 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ya taze cevizden yapılmış bir tatlı istemezmiydiniz.
EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 23 Haz 2008 #2,152 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tatlıyla aram pek iyi değildir ama balıklar nefis görünüyo
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 23 Haz 2008 #2,153 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hala karar veremiyorsanız. size karışık yaptıralım tadın.
ozgurus80 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 Yer Adana 23 Haz 2008 #2,154 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat bey teşekkür ederim hoşgeldin görseli için.Burada yapılan konuşmaları okumak çok keyifli.Hoşbuldum...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat bey teşekkür ederim hoşgeldin görseli için.Burada yapılan konuşmaları okumak çok keyifli.Hoşbuldum...
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 23 Haz 2008 #2,155 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bunlar üsküdarda ne garipki haliçi iç deniz kabul edersek marmara ve karadenizle beraber 3 denize sahip olan istanbul'da eminönündeki balık ekmekçiler norveçten gelen uskumruyu satıyor.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bunlar üsküdarda ne garipki haliçi iç deniz kabul edersek marmara ve karadenizle beraber 3 denize sahip olan istanbul'da eminönündeki balık ekmekçiler norveçten gelen uskumruyu satıyor.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 23 Haz 2008 #2,156 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı: hala karar veremiyorsanız. size karışık yaptıralım tadın. Genişletmek için tıkla ... İki porsiyon rica edeyim. Yok yok 2,5 olsun. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı: hala karar veremiyorsanız. size karışık yaptıralım tadın. Genişletmek için tıkla ... İki porsiyon rica edeyim. Yok yok 2,5 olsun. ;D
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 23 Haz 2008 #2,157 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ben kendimi çok yiyor sanıyordum. 1,5 porsiyon yedimde ;D
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 23 Haz 2008 #2,158 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hani gelirseniz diye Üsküdardaki yeride görün istedim. Karadenize gelin gitmişler balık pişirme usulleride öyle ama kadınlar kastamonu'lu
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hani gelirseniz diye Üsküdardaki yeride görün istedim. Karadenize gelin gitmişler balık pişirme usulleride öyle ama kadınlar kastamonu'lu
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 23 Haz 2008 #2,159 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İncir reçeline bayılırım Ne güzel görüntüler bunlar Bülent, teşekkürler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İncir reçeline bayılırım Ne güzel görüntüler bunlar Bülent, teşekkürler
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 23 Haz 2008 #2,160 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ozgurus80' Alıntı: Murat bey teşekkür ederim hoşgeldin görseli için.Burada yapılan konuşmaları okumak çok keyifli.Hoşbuldum... Genişletmek için tıkla ... Birşey değil Nimet Hanım , Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı: ben kendimi çok yiyor sanıyordum. 1,5 porsiyon yedimde ;D Genişletmek için tıkla ... 11 Kasım 2007 mi.???? Vazgeçtim 2.5 porsiyondan ben bir şişe maden suyu alayım. Çok bayatlamıştır bu tatlılar şimdi. Olmadı Bülent. Şerbetinin dumanı üstünde tüten tatlı bekleriz biz. Değil mi Arkadaşlar.?? ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ozgurus80' Alıntı: Murat bey teşekkür ederim hoşgeldin görseli için.Burada yapılan konuşmaları okumak çok keyifli.Hoşbuldum... Genişletmek için tıkla ... Birşey değil Nimet Hanım , Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı: ben kendimi çok yiyor sanıyordum. 1,5 porsiyon yedimde ;D Genişletmek için tıkla ... 11 Kasım 2007 mi.???? Vazgeçtim 2.5 porsiyondan ben bir şişe maden suyu alayım. Çok bayatlamıştır bu tatlılar şimdi. Olmadı Bülent. Şerbetinin dumanı üstünde tüten tatlı bekleriz biz. Değil mi Arkadaşlar.?? ;D